annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Efterregulering efter fjernelse af R-markering

af Anonymous (Opdateret ‎01-10-2019 13:10 af Helle Valso VISMA )

Efterregulering efter fjernelse af R-markering
SKAT indførte 1. februar krav om at A-skat og AM-bidrag ikke længere kunne indberettes med en R-markering, men skulle henføres til den nøjagtige periode som rettelsen hørte til. 

 

Dette medførte, at vores lønsystem på kort tid skulle re-konfigureres til at kunne håndtere reguleringerne korrekt – og kompleksiteten i beregningerne af disse reguleringer har desværre medført nogle følgevirkninger.

 

En typisk følgevirkning af de nye ændringer kan være:

 • Lønsedlen indeholder alle de tekniske reguleringer, således at lønsedlen evt. fylder flere sider, og ikke blot giver et nettoresultat, men viser de samlede bruttoreguleringer

R-markering.png

 • I tillæg har vi set få eksempler på fejlberegninger, hvor efterreguleringen er mere kompleks.

Vores tekniske team har været på overarbejde siden vi blev opmærksomme på de første følgevirkninger, og vi arbejder nu på højtryk for at sikre os, at minimere de udfordringer, i kan opleve.

Herunder tre scenarier, du kan stå i nu:

 

 • Inden I godkender efterregulering
  Hvis I endnu ikke har kørt og godkendt efterreguleringer, så vær ekstra opmærksom på, at tjekke jeres efterreguleringer inden godkendelse. Hvis der er efterregulering kun med AM-bidrag og A-skat på nogle medarbejdere, så slet efterregulering på de medarbejdere.
 • Har I godkendt efterregulering
  Hvis I allerede har godkendt efterregulering, men endnu ikke kørt lønnen, så kan vi slette den godkendte efterregulering. I skal blot ringe til os på telefon: +457227 9018.
 • Har I både godkendt efterregulering OG kørt løn
  Har I både godkendt efterregulering og kørt lønnen med de efterreguleringer, der skulle have været slettet, så undersøger vi nu mulighederne for hvordan vi kan hjælpe jer. 

Status 27. marts

Vi kan se, at problemer, der er opstået i efterreguleringer skyldes efterreguleringer, der køres nu, men som vedrører kørsler, hvor der også har været efterreguleret, og den efterregulering er for en periode før 1. januar 2018.

 

Da vi er blevet pålagt at ændre i måden, der efterreguleres på, kan vi ikke blot fjerne ændringerne og fortsætte som tidligere, derfor er man nødt til at håndtere de eftereguleringer, der er ramt af dette en ad gangen.

 

Vi er selvfølgelig kede af, at løsningen har medført ekstra arbejde for jer, og er meget opmærksomme på, hvordan vi kan gøre det bedre.

 

Hvis medarbejder er afvist i eIndkomst

Indberet medarbejderen manuelt i eIndkomst. Beløb og felter kan ses i afstemningsliste eIndkomst. Hvis SKAT har tilbagebetalt det indbetalte AM-bidrag og A-skat, skal det efterfølgende manuelt indbetales.

 

Hvis der kun er efterregulering på AM-bidrag og A-skat, men ikke i bruttoløn

Der kan korrigeres i lønsystemet med lønarterne 8221 og 8251.

Kontakt kundecenteret, hvis I ønsker et udtræk til hjælp til at finde de beløb, der skal rettes. Udtrækket vil blive fremsendt via vores saggsystem uden beeregning.

 

 

9 Kommentarer
Anonymous
Ikke relevant
af Anonymous

Er I opmærksomme på, at efterreguleringerne ikke nødvendigvis kommer ud som fejl på eInkomst kvitteringen?

Og hvornår kan vi forvente, at der er nyt angående mulighederne for at rette op på/få overblik over konsekvenserne ved fejlen?

af Vicky Sørensen

Hej DKJAMU

Tak for din kommentar. 

Vi opmærksomme på at fejl ikke nødvendigvis kommer ud på eIndkomst kvitteringslisten. Det er kun de fejl, som SKAT valdierer på, der vil vises her.

Vi har her til formiddag opdateret artiklen med det vi ved på nuværende tidspunkt. Vi følger naturligvis op og opdaterer yderligere, hvis vi får yderligere information om de aktuelle problemer med efterregulering.

Venlig hilsen

Vicky Sørensen

Anonymous
Ikke relevant
af Anonymous

Hej.

Håber, at alle har haft en god påske.

 

Ønske til nyheder:

Vi ville blive meget glade, hvis vi kunne få en meddelelse via mail, når en nyhed er opdateret.

I nyhedsoversigten har vi nemlig ingen mulighed for umiddelbart at se, at nyheden er opdateret 😞

Det ville også være dejligt - og god service - med en direkte udmelding til kunder, som anvender Visma Løn, ved så væsentlige problemer med lønsystemet, som det er tilfældet med problemerne omkring eIndkomst og efterregulering.

På forhånd tak for bedre fremtidig information.

Med venlig hilsen

Svend E. Justesen

Else Lund
CONTRIBUTOR **
af Else Lund

Hej,

Kan i komme med en vejledning til hvordan vi nemmest kan få et overblik over de efterreguleringer som skal manuelt korrigeres på e-indkomst. 

Vi har både godkendt efterregulering og løn.  JEg kan ikke se nogen opdateringer siden 27/3.

Mvh Else Lund

Else Lund
CONTRIBUTOR **
af Else Lund

Supplerende - kan man bare regne med at ALLE der står som efterreguleret i fra Februar 2018 i e-indkomst skal manuelt efterreguleres?

Mvh

Else Lund

af Vicky Sørensen

Hej Else Lund

 

Vi anbefaler at du efter hver lønkørsel afventer den kvittering, der kommer fra eIndkomst. Den viser hvilke medarbejdere der er fejl på (markeret med F), og som derfor er afvist i eIndkomst. Typisk vil du kunne se rapporten 'eIndkomst kvittering liste' under 'Vis job' samme aften som lønkørslen er godkendt. 

 

Venlig hilsen

Vicky Sørensen

Else Lund
CONTRIBUTOR **
af Else Lund

Hej Vicky,

 

Men længere oppe i kommentarer står der jo netop at det ikke er alle der kommer ud som fejl på e-indkomst kvitteringslisten. 

Vi har ingen fejl på kvitteringslisterne. 

 

Så igen - hvor/hvornår er det præcis vi får overblik og noget skal rettes. 

 

mvh

Else Lund

Else Lund
CONTRIBUTOR **
af Else Lund

Nogen opdateringer til denne artikel - please?

af Vicky Sørensen

Hej Else Lund

 

Der er ingen opdateringer til artiklen. Hvis I ikke får fejl ud på jeres kvitteringslister, så er alt OK. Udfordringen vedrørte efterreguleringer på tidligere eftereguleringer, som lå før 1. januar 2018.

 

Venlig hilsen

Vicky Sørensen