Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Et tilbageblik på 6 livlige måneder i Visma Enterprise

(updated by Helle Valso VISMA ‎01-10-2019 13:34 )
Brina Vinge

 

Flere muligheder med Visma

Da vi blev en del af Visma-familien sidste år, fik vi samtidig adgang til flere spændende løsninger, som eksempelvis Visma.net Expense (rejseafregningsløsningen, der er integreret til Visma Løn) og Visma EasyCruit (eRekrutteringsløsningen, der forenkler og effektiviserer rekrutteringsprocessen) og Visma Talent Management Cloud, der er baseret på SABA.

Kundeuniverset Community er blevet godt modtaget

Vi lancerede et nyt kundeunivers Visma Community, der erstattede den gamle kundeportal MitBluegarden. Det var nyt for både jer og os, men vi synes, vi er kommet rigtig godt fra start. Vi kan se, vores artikler bliver læst, og I søger ivrigt efter mere viden, Vi vil fortsat gøre vores bedste for at sikre, at indholdet, vi deler med jer, er relevant og let at finde. Vi kan med glæde konstatere, at Communitys Idébank også er taget godt imod.

 

Vi har nu stort set alle kunder om bord på Community, og ser frem til den dag, alle kunder også er aktive brugere.

Hvad fyldte for os og jer i årets første kvartaler?

For os og jer har GDPR fyldt meget i foråret 2018. Vi fik sendt databehandleraftaler ud til jer, som I underskrev via Visma Addo. Vi har været imponeret over jeres feedback og taknemmelighed over forløbet, og med få undtagelser oplevede alle kunder et smidigt forløb.

 

Med januar kom lanceringen af vores app til Visma HR , som en stor del af vores Visma HR-kunder bruger i dag.

 

SKATs bekendtgørelse om, at efterreguleringer skal ske i den periode, som reguleringen vedrører, fik vores udviklingsteam på overarbejde. Vi fik som det eneste lønhus på markedet styr på denne opgave på rekordtid og havde overraskende få tilretninger bagefter, og det er jeg særligt stolt af.

I maj lancerede vi en ny sikkerhedspakke, der rummer en række sikkerhedstiltag. Tiltagene imødekommer de øgede krav til kontrol og dokumentation for håndtering af data i virksomheder; ISO27001-sikkerhedscertificering, validering af personfølsomme oplysninger med vores nye CPR-nummeropslag og reduceret udveksling af personfølsomme oplysninger med NemKontobaserede lønudbetalinger. 

 

Og apropos håndtering af de personfølsomme data, så er lønsystemet sat op til automatisk at håndtere sletteregler fra GDPR og Bogføringsloven, så dit arbejde med at vedligeholde data er gjort enkelt og let; et tiltag vi allerede har fået meget ros for.

Fortsat fokus på vores kunders viden & udvikling

Vores kundeseminarer i maj var fuldt bookede. Vi fik afprøvet en ny måde at afvikle seminarerne på, og I tog godt imod de nye takter. Vi finpudser formen og ser frem til at byde flere af jer velkommen på næste kundeseminarer i Herning og Ballerup d. 29.& 30. august.

 

Desuden gennemfører vi henover sommeren en kundeundersøgelse, der skal kortlægge vores indsatsområder for andet halvår af 2018 – så hermed en direkte opfordring fra mig til jer, om at bruge de ca. 5 minutter det tager at gennemføre undersøgelsen, så vi får så mange kvalitative svar ind til brug for vores videre fokus. Undersøgelsen finder du her.

 

Og ellers herfra et ønske om en god og solrig sommer til alle…

 

Venlig hilsen

Comm_monika_juli2018.jpg

Monika Juul Henriksen
Adm. direktør Visma Enterprise

2 Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Jeg er meget begejstret for jeres kunde seminar - er bare på ferie i august - så det er lidt ærgeligt.

Syntes det er rart med lidt input fra jer - næste store projekt bliver vel den nye ferielov, det bliver spændende hvordan det kommer til at fungere, men jeg reger med jer.

 

God sommer

Pernille

VISMA

Hej Pernille

 

Det er vi glade for at høre. Jeg lover, at der kommer flere kundeseminarer i fremtiden!

Du har helt ret. Ferieloven kommer til at fylde den næste tid. Vi har også allerede lanceret de første kurser, hvor man både kan få en deltaljeret gennemgang eller blot en introduktion til den nye ferielov. 

 

Rigtig god sommer til dig, Pernille. Og god ferie i august.

 

Vh
Mads Torp