Mine produkter
Hjælp

Få sikker og fortrolig kommunikation via e-Boks

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎31-03-2020 11:44 af CamillaJeppesen VISMA )

I disse tider kan det være nødvendigt for mange virksomheder at sende vigtig information ud til deres medarbejdere. Det er dog langt fra alle virksomheder, der har opdaterede mailadresser på samtlige ansatte.  Og derudover kan meddelelserne være af så væsentlig og følsom karakter, at virksomheden stiller krav om en sikker kommunikationskanal såsom e-Boks. Vi tilbyder derfor at hjælpe jer med at sende dokumenter direkte til medarbejderens e-Boks.

 

Vi tilbyder sikker kommunikation via e-Boks

Vi kan nu tilbyde dig hjælp til at sende meddelelser direkte til jeres medarbejdere via e-Boks. Hvor mange medarbejdere I ønsker at kommunikere til, samt størrelsen på dokumentet er helt op til jer. Du kan læse mere om ydelsen herSådan kommer du i gang

Vi står klar til at hjælpe dig. Du skal blot kontakte os her, så er vi inden for 72 timer klar til at sende dit dokument ud. Du behøver bare at indsende CPR-nummer på de medarbejdere, der skal modtage beskeden samt dokumentet, der skal sendes ud. 

 

Læs mere om ydelsen her.  

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.