Mine produkter
Hjælp

Hils på robotten, Mads - han kan hjælpe dig godt på vej

af Isabella (Opdateret ‎05-11-2019 12:30 af Isabella VISMA )

Har I brug for lynhurtige svar på spørgsmål om blandt andet årsskiftet, kontaktoplysninger og åbningstider? Så kan I få svar inden for ganske få sekunder. For vi har fået en ny kollega - en hurtig en af slagsen, og han hedder Mads. 

 

Mads er en en robot, også kaldet en chatbot, og han kan chatte med jer brugere - lige når I har brug for det. På den måde kan I få vejledning døgnet rundt. I vil fra den 12. november kunne finde Mads på Community under Visma Løn i højre hjørne. 

 

Vi håber, at han kan hjælpe jer med jeres mest presserende spørgsmål. I er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe ind, hvis I har brug for svar på mere kompliceret spørgsmål.

 

Hils på Mads.jpg

 

3 Kommentarer
HelleSus
CONTRIBUTOR ***
af HelleSus

Hvornår skal lønnen for uge 50/51 været tastet og hvilken dag er dispositionsdag

 

af Jesper Thomsen

Hej Helle

 

Hvornår skal lønnen for uge 50/51 været tastet og hvilken dag er dispositionsdag?  Det korte svare er d. 20/12 og disp  er d. 23/12

 

Hvis du spørg vore nye Chatbot Mads, så er der et mere uddybende svare som du kan se nedenfor. 

 

Hvis lønnen ikke falder på en bankdag, hvilket er tilfældet med helligdage og weekender, så skal lønnen være til disposition dagen forinden. 

 

Eksempel: Normalt får vores 14-dagslønnede medarbejdere løn til disposition om torsdagen ugen efter en lønperiode. Hvornår skal de have deres løn for perioden uge 50-51, når den 26. december ikke er en bankdag? 

I det her tilfælde skal lønnen være til disposition den 23. december, da dagene frem til den 26. december er helligdage. Det vi sige, at du senest den 20. december skal aflevere løndata til os enten inden kl. 8.00 ved overførsel til NemKonto eller inden 11.00 ved overførsel til alm. konto. 

Hvis du mangler at få noget data med fra perioden, så kan du vælge at køre en supplerende lønkørsel senest den 27. december med disposition til den 30. december eller tage det med i den næste periode, som har disposition i det nye år.

 

MVH Jesper Thomsen

monajensen
CONTRIBUTOR **
af monajensen

Jeg mener også du kan ændre datoen til udbetaling den 27/12, under kørselsselektion

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.