Mine produkter
Hjælp

“Hvorfor måler I ikke kundetilfredsheden?”

af CharlotteS

Netop det spørgsmål har vi fået fra nogle af jer. Det vil vi selvfølgelig gerne svare på. For det gør vi faktisk.

 

Derfor er din mening vigtig

Vores fornemmeste opgave er nemlig at sikre, at du har systemer, der gør hverdagen nemmere og skubber til digitaliseringen. Det er en opgave, vi tager meget seriøst. Derfor er vi hele tiden på udkig efter måder, vi kan blive klogere på dine ønsker og forventninger til os som samarbejdspartner. For det giver os de bedste muligheder for at efterleve dem. 

 

Sådan indsamler vi din feedback

Som sagt opsamler vi hele tiden input og feedback. Til det har vi implementeret en række systemer, som du måske allerede er stødt på. Det kan være via:

  • Feedbackboksen i Visma Løn og Visma HR
  • Opfølgningsskemaer efter kurser og webinarer
  • SMS’er efter telefonopkald
  • Igennem vores brugerpanel

Et stort tak skal lyde til alle jer, der hver dag bruger et par minutter på at gøre os klogere på jeres behov og oplevelser. Det er guld værd. Også når I blot bekræfter os i, at vi er på vej i den rigtige retning eller gerne må fortsætte med at tilbyde en specifik ydelse eller service. 

 

Ja tak til stort som småt

Når du fremover modtager fx en SMS efter dit opkald med en af vores konsulenter, så husk, at vi ikke gør det for at forstyrre dit arbejde. Tværtimod. Det er dit talerør direkte ind i vores forretning. Synes du, at vi skal justere vores tiltag, eller har du gode idéer til andre måder,  vi kan gøre det nemt for dig at komme med feedback, så er vi altid lutter øre. 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.