Mine produkter
Hjælp

Lov om udsættelse af A-skat og AM-bidrag

af B_V_ (Opdateret ‎17-04-2020 08:52 af B_V_ VISMA )

Som følge af COVID-19 har regeringen vedtaget en række hjælpepakker, der kan reducere presset på danske virksomheders likviditet. Blandt de nye love er muligheden for udsættelse af A-skat og AM-bidrag. 

 

Betalingsfristerne forlænges for 3 månedlige rater (betalinger for april, maj og juni) med 4 måneder.

Ændringen vedr. AM-bidrag og A-skat får første gang virkning for store virksomheders betalingsfrist fra den 30. april 2020 og for små og mellemstore virksomheders betalingsfrist den 11. maj 2020.

 

BEMÆRK!!

I skal selv beslutte, om I ønsker at gøre brug af denne mulighed. Hvis I ønsker udsættelse, skal der ske rettelse i lønsystemet INDEN gennemførelse af den lønkørsel, som udsættelsen vedrører. Det vil IKKE være muligt at oprette udsættelsen med tilbagevirkende kraft. 

 

knap til a-skat bestilling_640x75.png

 

Hvis du selv ønsker at foretage rettelserne i lønsystemet, har vi udarbejdet en vejledning, som I kan benytte. Du finder den her.

 

Er du outsourcingkunde?

Hvis du har valgt at outsource din løn til Visma, kan du ikke selv tilpasse datoerne for betaling af A-skat og AM-bidrag. Vi beder dig, derfor om at benytte linket i den blå boks ovenfor.

7 Kommentarer
Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.