Mine produkter
Hjælp

Ny faktura og bankoplysninger

af B_V_ (Opdateret ‎15-04-2024 10:49 af CharlotteS VISMA )

*OBS: Vi har modtaget overvældende mange henvendelser ifm. ny faktura og bankoplysninger. Vi besvarer alle henvendelser så hurtigt vi kan, men der må desværre forventes længere svartider.*

Den faktura, I har modtaget for marts, ser en smule anderledes ud end tidligere. Det skyldes, at vi er overgået til en ny faktureringsløsning. I den forbindelse er der kommet en ny mailadresse, som I kan benytte til at komme i kontakt med Visma Enterprises økonomiafdeling:
invoice.vismaenterprisedk@visma.com. Såfremt I modtager jeres faktura via mail, vil afsenderen være denne mailadresse. 

 

Bemærk: mailen kan kun benyttes til henvendelser vedr. fakturering og betaling.

 

Nye bankoplysninger
Som det også fremgår af jeres faktura for marts, er der kommet nye bankoplysninger, som vi vil bede jer være opmærksomme på. De nye bankoplysninger er reg. nr. 3274 og kontonr. 3274030046. Se dokumentation for kontobekræftelse fra Danske Bank sidst i denne besked.

 

Vælg Leverandørservice og spar gebyret
Ved at tilmelde jer Leverandørservice kan I spare et månedligt faktureringsgebyr på 35 kr. samt reducere de administrative opgaver. Hvis I ønsker at overgå til betaling via Leverandørservice, skal I blot skrive til invoice.vismaenterprisedk@visma.com .

 

Hvis I allerede er tilmeldt betaling via Leverandørservice, så fortsætter denne aftale uændret. Desværre fremgår betalingsdatoen via Leverandørservice ikke af faktura for marts, men vil blive påført igen fra april månedens fakturering. 

Untitled design (1).png

 

5 Kommentarer
Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.