Mine produkter
Hjælp

Nye tidspunkter for udveksling af data mellem lønsystemet og Skat

af CharlotteS (Opdateret ‎24-05-2023 08:15 af CharlotteS VISMA )

Visma Løn har fået nye tidspunkter for, hvornår der udveksles data på eSkattekort og eIndkomst til Skat. Hold dig opdateret på de nye tidspunkter nedenfor, så du sikrer korrekt skatteberegning.

eSkattekort: Tider for rekvirering og modtagelse

Det er vigtigt at rekvirere eSkattekort på hver enkelt medarbejder i Visma Løn. Derefter vil oplysninger fra hvert enkelt eSkattekort automatisk opdatere, skulle der ske ændringer på medarbejderens skattekort. 

 

Hver aften kl. 23.50 vil der automatisk blive hentet nye eSkattekort på de medarbejdere, der har foretaget en ændring i deres forskudsregistrering. Derudover udveksler lønsystemet og Skat også data på følgende tidspunkter:

  • Rekvirering (anmodning til Skat):
    Visma Løn rekvirerer eSkattekort på hverdage to gange i timen i tidsrummet mellem kl. 06.35 og kl. 19.35. Rekvireringen sker på klokkeslættene xx.35 og xx.05. Det gælder fx nyansatte medarbejdere.
  • Modtagelse fra Skat:
    Visma Løn modtager eSkattekort på hverdage to gange i timen i tidsrummet mellem kl. 6.50 og kl. 19.50. Modtagelsen sker på klokkeslættene xx.20 og xx.50.

eIndkomst: Tider for indberetning og kvittering

Visma Løn indberetter automatisk til eIndkomst hver aften kl. 22.30 efter lønkørsel

 

Du kan se eIndkomst-kvitteringslisten fra kl. 23.50, hvor Skat sender kvitteringen til Visma Løn. Find eIndkomst-kvitteringslisten i Visma Løn under ‘Vis Job’. Skulle kvitteringen være forsinket, så modtager Visma Løn også kvitteringslister i weekender og helligdage kl. 7.50.

 

Læs hele vejledningen om eSkattekort og eIndkomst her >

 

3 Kommentarer
PernilleT
CONTRIBUTOR ***
af PernilleT

Jeg lavede løn i går og har godkende 13.32.29  .eg kan ikke se noget inde hos SKAT ...............

Er der problemer med leverancen til SKAT ?

pERNILLE

 

 

 

 

Anders K
CONTRIBUTOR ***
af Anders K

Jeg kan tilslutte mig dette. Vi godkendte lønkørslen den 20.03.2024 og der er endnu ikke dannet en eIndkomst kvittering liste (M5PSK020)

 

Helle Toft
CONTRIBUTOR ***
af Helle Toft

Har i andre fået svar på dette? Jeg kørte løn i fredags de 22/3, og her tirsdag den 26/3 er der stadig ingen lønoplysninger hos SKAT? 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.