Mine produkter
Hjælp

Overblik over saldi? Her er de mest brugte rapporter i Visma Løn og Visma HR

af CamillaJeppesen

Brug rapporterne i Visma Løn og Visma HR til at få overblik over dine medarbejderes saldi. 

 

For at få det fuldstændigt overblik på en aktuel restsaldo inden lønkørsel kan du, alt efter dit behov, bruge følgende rapport(er):

  • Medarbejder tilgode - for at få et vist restsaldo på feriefridage/timer, afspadsering, omsorgsdage
  • Ferieregnskab - for at få vist restsaldo fra det gamle ferieår (gl. ferielov)
  • Ny Ferieregnskab - for at få vist restsaldo på ferie optjent efter 01/09 2020.
  • Registrerede fraværsoplysninger - for at finde evt. registreringer der er registreret siden sidste lønkørsel og dermed ikke er løn behandlede
  • Registrerede lønoplysninger - for at finde evt. registreringer, der er registeret siden sidste lønkørsel, som f.eks. anvendes til hensættelse på en afspadseringssaldo.

Ved at finde restsaldo fra sidste lønkørsel og nedskrive med evt. nye fraværsregistreringer, samt opskrive evt. nye lønregistreringer, kan du finde din nye restsaldo pr. dags dato.

 

Giv jeres medarbejdere adgang til data

Den nye ferielov har gjort behovet for overblik over feriedage større - også for medarbejderen. En måde hvorpå du kan hjælpe jeres medarbejdere med at holde styr på, hvor mange feriedage de har til rådighed er via My Visma appen. Appen er gratis og kan findes i App Store og Google Play.

 

Har I ikke leder/medarbejder-modulet eller Self Service kan du her læse, hvordan du giver dine medarbejdere adgang til appen

 

Interesseret i at høre mere? Så kan du finde flere informationer om My Visma appen her.  

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.