annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.

Release: September 2019

(updated by Helle Valso VISMA ‎01-10-2019 13:18 )
CamillaJeppesen

Velkommen til september releasen 2019. I denne måneds release har vi blandt andet oprettet nye lønarter til efterregulering og lønarter til brug, hvis I indbetaler ekstra pensionsbidrag ind på jeres medarbejders pensionsordning. Nyheder og opdateringer lanceres tirsdag den 10 september. Det fulde release dokument kan hentes i PDF.

 

Highligts fra releasen:

  • Lønart til efterregulering
  • Frivillig indbetaling til pension, firma andel
  • Ny lønart der ikke udbetaler, men indberetter til eIndkomst

 

Lønart til efterregulering

I forbindelse med at SKAT har fjernet muligheden for R-markering er flere variable lønarter ændret til at kunne efterregulere ind i de måneder, som rettelsen vedrører.

 

Lønarterne kan indtastes under variable lønoplysninger med dato i tidligere periode og træder i kraft, når der køres en efterregulering. Når efterreguleringen er godkendt vil lønarterne forsvinde fra variable lønoplysninger og derefter ligge som efterreguleringsposter.

 

På rapporten afstemningsliste eindkomst R, vil de variable lønarter lægge sig i den periode, som datoen som er indtastes vedrører.

 

Du finder de pågældende lønarter i releasedokumentet.

 

Frivillig indbetaling til pension, firma andel

Flere virksomheder har, udover den obligatoriske pensionsordning, en ordning, hvor virksomheden indbetaler ekstra pensionsbidrag ind på deres medarbejders pensionsordning. Dette ekstra arbejdsgiverbetalt bidrag skal indberettes til pensionsselskaberne, som frivillig arbejdsgiverbidrag. Der er oprettet 2 lønarter til dette formål.

 

Frivillig arbejdersgiver bidrag kan indtastes under faste lønoplysninger på lønart 6036 AM-pension arb.giv.belb friv., hvor der kan indtastes et beløb eller på lønart 6037  AM-pension arbejdsgiver % friv hvor der kan indtastes en procentsats. 

 

Ny lønart der ikke udbetaler, men indberetter til eIndkomst

Under variable lønoplysninger kan nu indtastes lønart 3099 ‘Gavekort beskatning, ej udb.’ med beløb i input. Lønarten er en ren beskatningslønart, så der vil ikke ske en udbetaling.