Mine produkter
Hjælp

Spar tid i Visma Løn med rapporter

af CharlotteS

Bruger du meget tid på at vende hver enkelt lønseddel for at tjekke at oplysningerne er korrekte? Det kan gøres smartere: Brug rapporter. 

 

Du gør det sikkert allerede. Tjekker at de indtastede oplysninger er korrekte, inden du sætter lønkørslen i gang. Men der er ingen grund til at bruge oceaner af tid på at gennemgå lønsedlerne én for én i den proces.

 

Rapporter giver dig overblik over ALLE medarbejdere

Ved at bruge rapporter får du overblikket i et enkelt dokument. På den måde kan du tjekke oplysninger igennem på alle medarbejdere på én gang. Det sparer tid. Tid til alle dine andre opgaver.

 

Få overblik over alle rapporter i Visma Løn her >

 

 

Top 3 rapporter der gør din lønkørsel nemmere

Vil du optimere din proces omkring din lønkørsel? Så brug de tre nedenstående rapporter, når du skal tjekke oplysninger efter:

 

  1. Registrerede lønoplysninger
    Har du medarbejdere, hvor du ønsker at se resultatet af lønkørslen? Brug denne rapport for at se de registrerede lønoplysninger. Rapporten indeholder faste og variable lønoplysninger inklusiv de personlige satser.

  2. Registrerede fraværsoplysninger
    Rapporten indeholder fraværsoplysninger på hver medarbejder. Rapporten kan også dannes for fravær, der har været med i en tidligere lønkørsel.

  3. Kvittering på indlæste eSkattekort
    Dan en rapport for at se CPR-numre på oprettede medarbejdere er valide. Er CPR-nummeret ikke validt, vil der på rapporten stå en fejlmeddelelse. Ret CPR-nummeret og foretag en genrekvirering af skattekortet.

 

Se hvordan, du henter de tre rapporter her >Kender du alle rapporter i Visma Løn?

Visma Løn har et hav af rapporter, der kan gøre dit arbejde med lønopgaven nemmere. Hånden på hjertet, er det langt fra alle rapporter der er relevante for netop dig. Men der er uden tvivl nogle, som vil kunne gøre dit arbejde både nemmere og sjovere.

 

Vi har lavet en oversigt over alle rapporter i Visma Løn, så du nemt får viden om, hvilke oplysninger de udstiller, og hvad du kan bruge dem til. 

 

Se rapportoversigten her >

 

2 Kommentarer
LGHansen
CHAMPION **
af LGHansen

Det tager lang tid at se alle lønsedler igennem og sammenligne manuelt over til ferierapporten.

Findes der en rapport - eller vil det være muligt at lave en rapport - som stemmer feriesaldi af over til ferierapporten?

Efter den ny ferielov er trådt i kraft er der fortsat mange fejl i hhv feriesaldi på lønseddel og ferierapport.

 

Helle Valso
VISMA
af Helle Valso

@LGHansen Der findes rapporten Ny ferielov ferieregnskab, som viser hvor mange feriedage og feriepenge der er tilgode med medarbejder for indevære ferieår og sidste ferieår. Såfremt du oplever fejl i dine feriesaldi, vil jeg anbefale at du kontakter vores hotline på 88 97 97 00.

God dag

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.