Mine produkter
Hjælp

Undgå at medarbejderne bliver trukket i løn - få styr på ferierækkefølgen

af CamillaJeppesen (Opdateret ‎19-05-2021 11:36 af CamillaJeppesen VISMA )

 

Automatisk ferie rækkefølge 2.0.gif

 

Undgå at jeres medarbejdere bliver trukket i løn - få styr på ferierækkefølgen 

 

Ny ferie, overført ferie, feriefri, aftalefri, omsorgsdag, 6. ferieuge osv… det er ikke overraskende, at mange medarbejdere ikke får registreret ferie korrekt. Fejlregistreringer er tidskrævende for dig som administrator, og jeres medarbejdere risikerer at blive trukket i løn. Det er derfor en god idé, at gøre det nemt for medarbejderne, så de ikke skal tænke over, hvilken fraværskode de skal vælge.

 

Lad en af vores konsulenter hjælpe dig med at få styr på ferien. Fraværsrækkefølgen opsættes automatisk og styrer rækkefølgen på ferie og andet fravær - dvs. om feriedage skal afholdes før feriefridage eller omvendt.

 

Bestil online

 

Gør det nemt at registrere ferie 

Står registrering af ferie og fravær først på jeres medarbejderes to-do liste? Nok næppe. Derfor skal rettidig ferieregistrering være nemt. Med Self Service og automatisk ferierækkefølge kan jeres medarbejdere registrere ferie hurtigt og korrekt direkte fra mobilen. Samtidig kan de se, hvor mange feriedage de kan afholde. Benyt dig af kampagnetilbuddet med Self Service og automatisk ferierækkefølge inden den 30. Juni og få implementeringen gratis (spar op til 5495 DKK). 

 

Kontakt os og hør mere

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.