Mine produkter
Hjælp

Afslutning af ferieår: Vi runder feriedage op

af CharlotteS

Medarbejdere, der har ferie med løn, har ret til 25 feriedage i ferieåret. De 25 feriedage optjenes løbende ved, at medarbejdere får tildelt 2,08 feriedage pr. måned i ferieårets 12 måneder.
Udfordringen er dog, at 2,08 ganget med 12 kun giver 24,96 feriedage i sidste ende. Og derfor ikke helt præcist de 25 feriedage, som medarbejdere har krav på. 

Vi runder op for jer

På alle medarbejdere, som har optjent 24,96 feriedage eller 184,92 ferietimer, runder vi op for jer i augustlønnen.

 

Afrunding af feriedage

  • 14-dageslønnede og månedslønnede bliver afrundet til 25 feriedage i relevant lønkørsel for lønperiode august, såfremt der er optjent 24,96 feriedage ultimo august.

  • Afrundingen indrapporteres til eIndkomst på timelønnede medarbejdere.

  • Har en medarbejder ikke optjent ovenstående saldo, og ønsker du at opskrive antallet af feriedage, kan du tage kontakt til din konsulent hos Visma, som vil korrigere manuelt.

 

Afrunding af ferietimer

  • Månedslønnede bliver afrundet til 185 ferietimer i relevant lønkørsel for lønperiode august, såfremt der er optjent 184,92 ferietimer ultimo august.

  • Har en medarbejder ikke optjent ovenstående saldo, og ønsker du at opskrive antallet af ferietimer, kan du tage kontakt til din konsulent hos Visma, som vil korrigere manuelt.