annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Benytter I FTPS til filoverførsel? Så er denne information vigtig!

af Brina Vinge

Hos Visma Enterprise har vi fokus på compliance og overholdelse af GDPR. Det betyder, at vi for at kunne garantere et højt sikkerhedsniveau ikke understøtter ældre krypteringsmetoder. Derfor deaktiverer vi TLS 1.0 og 1.1 (en ældre krypteringsprotokol) på vores FTPS-ydelse pr. 30. april 2020. 


Hvad betyder det for os?
Det betyder, at såfremt jeres FTPS-løsning er sat til at benytte TLS 1.0 eller 1.1, så skal dette rettes. Bliver det ikke rettet senest 30. april 2020, vil det IKKE være muligt, at overføre filer til Visma via FTPS-applikationen. 

Vi anbefaler derfor, at du tager kontakt til den i jeres virksomhed, der har ansvaret for FTPS-løsningen (oftest en i jeres IT-afdeling) så vedkommende kan kontrollere, hvilken krypeteringsprotokol I benytter. Er der tale om TLS 1.0. eller 1.1 skal den rettes til en nyere version. Bemærk som nævnt at fristen er tirsdag den 30. april 2020. 


Bemærk! Dette er kun relevant for kunder, der benytter FTPS-applikationen. Du kan evt. læse vores tidligere udmelding omkring deaktivering af TLS 1.0 på andre Visma løsninger her.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper Langberg Thomsen på jesper.langberg@visma.com