Mine produkter
Hjælp

Ferie, barsel og meget mere - sidste udkald, hvis du vil opdateres med de vigtigste lovændringer!

af Kursusadministrationen

Mega Løn & HR kurset er også for dig, der ikke har din daglige gang i Visma Løn, da I har outsourcet lønadministrationen. Den juridiske gennemgang udgør størstedelen af kurset og den praktiske håndtering fylder kun en lille del. Der er derfor masser af værdi i at deltage og blive klædt på i forhold til de vigtigste lovændringer.

 

Et lærerigt heldagskursus med sparring og inspiration

Barselslov, sygdom, ferielov og hjemmearbejde: Vi har samlet alle de vigtigste og mest relevante nye emner fra hver lov, som du får en juridisk og praktisk gennemgang af, når vi slår dørene op til et fantastisk heldagskursus. Dagen byder på inspirerende oplæg, caseløsning og konkurrencer.

 

Bliv opdateret på nye tiltag i Visma Løn - Den nye ferielov

Den nye ferielov har igen givet anledning til nye ændringer i lønsystemet, som vil blive implementeret i løbet af efteråret/vinteren, og der er også kommet nye funktioner til i løbet af året. Begge dele vil vi fortælle om og vise i praksis, så du er klædt på til det kommende ferieår.

 

Kurset veksler mellem teori, praksis og caseløsning, og der lægges op til dialogbaseret undervisning. På kurset bliver du undervist af advokat Mette Klingsten og advokat Mads Bernstorn fra MK Law samt løn- og HR konsulenter fra Visma Enterprise.

 

Derfor skal du med!

Du får blandt andet nedenstående gennemgået på dagen:

  • Barselslov: regler for fravær, betaling under fravær, overdragelse af fravær mellem forældrene og varslingsregler
  • Sygdom: regler og praksis om sygdom og sygefravær, herunder i forhold til opsigelser og 120-dages reglen
  • Ferielov: varsling, overførsel, ferie i opsigelses- / fritstillingsperiode, udbetaling og feriehindringer samt forpligtelser i forhold til Arbejdsmarkedets Feriefond
  • Hjemmearbejde: arbejdsmiljøregler i forbindelse med hjemmearbejde, som er blevet ændret med virkning fra den 30. april 2022.
  • Rig mulighed for networking og sparring

Og meget mere - læs her.

 

Kurset afholdes mandag den 12. september 2022 i København og onsdag den 14. september i Horsens - tilmeld dig i dag, hvis du vil sikre dig en plads.

 

Læs mere og tilmeld dig her.