Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Har I brug for en revisionserklæring?

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎17-07-2019 08:46 )
Karina Baisgaard

Erklæringen udarbejdes af et eksternt revisionsfirma og dokumenteres efter den internationale standard: International Standard on Assurance Engagement 3402 (ISAE3402) - Assurance Reports on Controls at a Service Organization (tidligere SAS 70 type II). Revisionserklæringen er udarbejdet på basis af kontrolrammeværket CobiT 4.1.

 

Erklæringen beskriver Visma Enterprise Danmarks kontrolmiljø indeholdende kontroller og deres virkemåde med hensyn til de elementer i lønbehandlingen, der har en konsekvens over for vores kunders finansielle rapportering.

 

Vi tilbyder en ISAE3402 – type II erklæring, som giver en uafhængig vurdering af, hvorvidt vores kontroller er designet på passende vis, er implementeret korrekt samt en vurdering af deres virkemåde/effektivitet.

 

Revisionserklæringen dækker et kalenderår og kan købes af kunder, som har benyttet de reviderede ydelser helt eller delvist i revisionsperioden.

 

Hvis I ønsker at bestille erklæringen, kan I sende en mail til customer.success@visma.com. Prisen er 25.000 kr. ex. moms og erklæringen fremsendes som en pfd-fil.