Mine produkter
Hjælp

Jeres nye serviceabonnement træder snart i kraft

af B_V_

1. februar 2024 træder jeres nye serviceabonnement i kraft og afhængig af, hvilket abonnement I har, kan I opleve en række nye fordele som fx. gratis adgang til kurser og webinarer, årligt serviceeftersyn og fast track på support. 

 

Hvilket abonnement og fordele I har adgang til, kan du se i den informationsmail, I modtog via jeres e-Boks den 31. oktober 2023. Såfremt I har ændret jeres serviceabonnement efterfølgende, så er det ydelserne i jeres tilvalgte serviceabonnement, I kan benytte. Er du i tvivl, så er du velkommen til at kontakte os. 

Gør brug af jeres fordele allerede i dag

Du kan allerede nu begynde at benytte dig af jeres fordele ved fx at:

  • tilmelde dig et kursus eller webinar. Få et samlet overblik over det store kursus og webinar udvalg her

  • booke jeres årlige serviceeftersyn. Det kan du gøre via webshoppen (husk, du skal være logget på community med din community-bruger for at benytte webshoppen)

Ønsker I at skifte abonnement?

Hvis I ønsker at skifte serviceabonnement inden opstarten den 1. februar, så kan I nå det endnu. Gå ind på vismaenterprise.dk/service, og find det abonnement, der matcher netop jeres servicebehov. Udfyld formularen under det ønskede serviceabonnement inden den 15. januar, så træder jeres valg i kraft fra 1. februar 2024.