Mine produkter
Hjælp

Kom med på et spændende kursus i personlig udvikling

af Kursusadministrationen

Som noget helt nyt tilbyder vi en række kurser i personlig udvikling med Lone Ann Disch Holm, Organizational Development Partner i Visma Enterprise.

 

Personlig udvikling er en proces med henblik på at forbedre og udvikle egne evner, færdigheder, viden, adfærd og holdninger for at opnå ens fulde potentiale og leve et tilfredsstillende og meningsfuldt liv. Det handler om at være bevidst om ens egne styrker og svagheder og aktivt arbejde på at forbedre dem.

 

Lone Ann har med en teoretisk uddannelse indenfor ledelsesvidenskab og en baggrund som management konsulent, flere års erfaring og indgående viden inden for bl.a. psykologi, beslutningsmønstre samt organisationsudvikling.

 

Du kan deltage på følgende kurser:

 

Den ansvarlige nøglemedarbejder (få pladser tilbage)

Bliv inspireret med en værktøjskasse, der ruster og styrker dig i jobbets mange facetter. Du får mulighed for at øge dit overskud og dermed løfte det store ansvar din rolle kræver, ved bl.a. at

  • forstå menneskelig adfærd, som kan give forståelse for kolleger og deres adfærd
  • få kommunikationsredskaber til din koordinerende rolle
  • få inspiration til nye vaner
  • skabe god struktur og opgavestyring

Læs mere og tilmeld dig her

 

Personlig power - styr dit mindset

På dette kursus får du konkrete redskaber til at forstå dig selv endnu bedre - og blive opmærksom på dine stærke sider, og hvordan du kan udnytte dit fulde potentiale. 

 

Du vil desuden kunne øge din bevidsthed om, hvordan du ser verden, hvordan du kan skabe motiverende mål for dig selv, og ikke mindst hvordan du når målene.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Personlig effektivitet - tag styringen i dit liv (få pladser tilbage)

Går du ofte hjem fra arbejde uden at have nået dine arbejdsopgaver for dagen? Og bliver de hængende bagerst i bevidstheden i din fritid? Så er dette kursus for dig.

 

Du bliver præsenteret for mere end 8 konkrete værktøjer, herunder til at håndtere afbrydelser, holde effektive møder samt skabe struktur, så tiden udnyttes optimalt i alle sammenhænge.

 

Du får udarbejdet en arbejdsprofil, der kan understøtte dig med metoder til skarp strukturering, prioritering og planlægning af arbejdsgange.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Det gode samarbejde

Når man arbejder med andre (hvad end det er kunder, kolleger, chefer mm.), vil der uundgåeligt opstå konflikter.

 

På dette kursus får du præsenteret værktøjer, du kan have klar, når uenighederne opstår. Lær bl.a., hvordan uoverensstemmelser kan vendes til noget positivt, og hvordan du kan forstå situationer, inden de eskalerer. Kursets indhold har også rigtig god relevans til det private liv.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Du er meget velkommen til at tage en eller flere kolleger under armen og deltage i kurserne sammen med dem. Husk blot at de også skal tilmelde sig

 

---------------

Bemærk: Ved tilmelding vil du blive bedt om at indtaste faktureringsoplysninger, selvom din virksomheds serviceabonnement inkluderer gratis webinarer og kurser. Du vil dog IKKE blive faktureret, hvis du som Standard-kunde deltager online, eller som Professional- eller Premium-kunde deltager fysisk eller online.

 

Basic: Kurser og webinarer faktureres

Standard: Online kurser og webinarer faktureres IKKE

Professional & Premium: Fysiske og online kurser samt webinarer faktureres IKKE

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kursusadministrationen på denne mail: kursus.enterprise@visma.com.