Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

NYHED: Du kan nu fraværsregistrere med Visma HR App

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎17-07-2019 09:10 )
Karina Baisgaard

Vores Visma HR (Orkidé) App er nu klar i Google Play Store og App-Store, og alle kunder, der anvender Visma HR (forudsætter Leder-/Medarbejdermodul) til deres fraværsregistrering kan nu tage appen i brug.

 

I første omgang åbner vi op for et pilotprojekt, hvor vi sikrer os at alle der ønsker at tage appen i brug kommer godt fra start. Du skal derfor give os en tilbagemelding, hvis du ønsker at gøre brug af applikationen, der er et gratis suppplement til din nuværende Visma HR-løsning.

 

Ibrugtagen af Visma HR App forudsætter en teknisk klargøring i systemet, som vi hjælper dig med; hertil har vi lavet brugervejledninger samt et udkast til intern kommunikation, som du kan sende til dine brugere. Appen er tilgængelig for både Android og iOS (Apple)-telefoner - så mere end 95% af markedet er dækket ind.  Send en mail til Andreas Villumsen og kom i gang med Visma HR App!


For kunder uden Leder-/Medarbejdermodulet

Har du Visma HR, men ikke Leder-/Medarbejdermodulet, så tag fat i vores kundecenter og hør mere om dine muligheder, eller send en mail til Andreas Villumsen og bliv ringet op.