annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

Overblik og håndtering af restferie

( ‎16-04-2019 13:38 )
Anonymous

Gammelt ferieår
Vi nærmer os 1. maj og dermed starten på et nyt ferieår. Det betyder samtidig afslutning på det igangværende ferieår, og her er det vores erfaring, at der er behov for en opgørelse af restferie for medarbejderne, og at dette sker i god tid før det nye ferieår starter.

I kan allerede nu begynde at tjekke ferie- og eventuelt feriefri-saldi på jeres medarbejdere. Dette kan I gøre ved hjælp af feriedagsaldi på lønsedlerne eller i rapporterne "Medarbejdertilgode" og "Ferieregnskab".

Ferie afholdt frem til 30. april 2019

Vær venligst opmærksom på at ferie, der er afholdt i gammelt ferieår (01.05.2018-30.04.2019) men endnu ikke indrapporteret til os, skal noteres som overført ferie.

 

Nedenfor er et eksempel på, hvordan rapporten over jeres restferie og restferiefri vil se ud. Vi beder jer forholde jer til, om restsaldoen skal overføres, udbetales eller nulstilles. Hvis den skal nulstilles, efterlader I blot kolonnen overførelse og udbetaling blank.

Restferie.PNG

Vi beder jer sende den udfyldte rapport tilbage til os sammen med inputtet til maj-lønnen.

Hvis I oplever uoverensstemmelser, eller der er behov for yderligere forklaring til ovenstående, kan vi kontaktes som vanligt via Outsourcingportalen, eller telefon 88 97 97 00 indenfor vores normale åbningstider, der er mandag til torsdag 08:00 – 16:00 samt fredag 08:00 – 15:00.

Med ønsket om en god kommende påske

 

Mange hilsner
BPO Outsourcingcenter

Vedhæftede filer