Mine produkter
Hjælp

Tak for denne gang!

af B_V_

Som nogle af jer måske allerede har læst på LinkedIn eller i nogle branchemedier, har jeg valgt at stoppe i Visma Enterprise. I den forbindelse vil jeg gerne sige mange tak for et godt samarbejde til jer. Flere af jer har jo været med helt tilbage fra det gamle Multidata eller Bluegarden. 

 

Gennem de seneste 4½ år har vi i Visma Enterprise arbejdet benhårdt på at skabe en suite af softwareløsninger og services inden for HR og løn. Det er vi lykkedes med, og vi er stolte af vores My Visma suite. Vi ved, mange af vores anstrengelser for at sætte strøm til det administrative arbejde og binde organisationen sammen på tværs af medarbejdere, ledere samt HR- og lønspecialister også er taget godt imod. Det stopper naturligvis ikke her. Der er fortsat mange muligheder for at automatisere det administrative arbejde, og I har været gode til at give input hertil. 

 

Corona og ferieloven har også fyldt meget og udfordret ikke kun mange af jer men også os. Det har til tider været komplekst, og vi er da heller ikke i mål endnu. Men med jeres villighed til at finde løsninger og dialoger om, hvordan vi har kunne lykkes sammen, er vi nået langt. Jeg ved, det for nogle har kostet godt på tålmodigheden. 

 

Indtil en ny administrerende direktør er fundet, er der nedsat en kompetent ledelsesgruppe, der består af 5 velkendte direktører fra forskellige afdelinger i

 Visma Enterprise: 

  • Anne Robertsen, Onboarding & Dataservices Director
  • Morten Nørgaard Larsen, Product Development Director
  • Martin Andersen, Finance Director
  • Mille Lohmann, Sales Director
  • Anders Andersen, Director HR & Legal

 

Jeg håber, I vil være lige så åbne, konstruktive og engagerede i dialogen med den midlertidige ledelsesgruppe, som I har været med mig. 

 

For mig er tiden inde til, at jeg skal prøve kræfter med noget andet, og hvem ved om vores veje krydses igen. Men for nu skal der lyde et kæmpe stort tak.

 

Mange hilsner

Monika Juul Henriksen

 

BrinaVinge_0-1647440146762.jpeg