Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

VISMA HR – nyt dashboard og funktionalitet

(updated by Thor Lundehoj VISMA ‎17-07-2019 08:59 )
Karina Baisgaard

Fredag den 2. november 2018 får Visma HR et nyt interaktivt dashboard. Når du åbner for Visma HR er dashboardet det første skærmbillede, du vil se. Med et dashboard får du overblik på HR-aktiviteter og enkle genveje til andre Visma systemer, som I bruger. Dashboardet vil også gøre det lettere for dig at tilgå de mest anvendte funktioner i Visma HR.

 

Dashboardet vil have forskelligt udseende  afhængig af om man har administrator, leder eller medarbejderrolle. Administrator og leder får dashboard som startside fra 2. nov. mens medarbejderrollen skal  klikke i menuen for aktivere Dashboardet.

 

Jeres administrator i Visma HR, kan lave en opsætning i dashboardet, så det passer til jeres behov. Det betyder også, at I kan få indhold og logo tilpasset  jeres organisation. Fremover kan medarbejdere, ledere og administratorer fx. se de seneste nyheder i jeres organisation og få et overblik over fremtidige opgaver. Vi anbefaler, at du eller din kollega som er administrator tilpasser indholdet i de åbne moduler i dashboardet hurtigst muligt, så I anvender det optimalt.

 

screendump Visma HR.jpg

Highlights og funktionalitet

  1. Nyt interaktivt dashboard
  2. Enkel fremsøgning af medarbejdere
  3. Genvej til alle dine Visma-systemer
  4. Intuitiv rapportoversigt

 

Ønsker du at vide mere? Læs da yderligere information i releasedokumentet, som vi ligger op her på Community fredag den 2. november samtidig med releasen.