annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Vi undskylder og forbedrer performance i systemerne - til dig med Visma Løn Finans

af Brina Vinge (Opdateret ‎05-10-2020 15:37 af Thor Lundehoj VISMA )

Den seneste tid har du muligvis mærket konsekvenserne af mange nye opdateringer i forbindelse med overgangsordningen, ny ferielov og Corona-hjælpepakker, som det seneste halve år har påvirket oplevelsen i systemerne. Ganske enkelt er systemernes performance blevet væsentligt forringet.

Undskyld!

Ændringerne har også haft en indflydelse på, hvordan systemerne er blevet brugt, og kombinationen af disse forandringer har desværre overbelastet vores systemer, hvilket måske har skabt problemer for jer. Udfordringerne kan have betydet forsinkede leverancer fra os og behov for større fleksibilitet, især i forbindelse med at trække rapporter eller måske ved manglende overholdelse af deadlines fra vores side. Det beklager vi dybt.

Vi retter op!
Vi er i fuld gang med at rette op på situationen. Derfor har vi flere tiltag, der skal være med til at forbedre din oplevelse. To af dem kan du se frem til allerede på torsdag.

 

Vi øger hastigheden på systemet.
På kort sigt kommer der to ændringer i systemerne, som er klar torsdag den 8. oktober. Ændringerne vil medvirke til, at du får en bedre oplevelse.

 

1. Antallet af rapporter i lønkørslen tilpasses
Færre rapporter koblet til lønkørslen øger hastigheden, og derfor justerer vi antallet af rapporter, der automatisk leveres med hver lønkørsel. 

 

Her kan du se hvilke rapporter, der kommer med i den nye standardopsætning:

  • Lønsedler
  • Overførseltotal
  • Anmærkningsliste
  • Ferieregnskab
  • Overførselsliste
  • Bogføringsbilag
  • Bogføring med spec
  • Hensættelse til feriefond rapport
  • Ny overførselsliste
  • Følgeseddel

Du kan få tre ekstra rapporter med hver gang

Vil du have flere rapporter med hver gang, skal du kontakte din konsulent.

 

Sådan hentes øvrige rapporter efter endt lønkørsel

Du kan til enhver tid hente alle øvrige rapporter. Du henter en rapport via menupunktet 'Rapporter'. Du skal bruge det kørselsordrenr., som du har modtaget af din konsulent. Rapporten finder du efterfølgende under 'Vis job'. Ellers er du meget velkommen til at spørge din konsulent.

 

dump til performance.JPG

 

2. Fremtidige lønsedler gøres hurtigere
Vi åbner et slags 'fast track' til fremtidige lønsedler, således de kan genereres hurtigere. Dermed sikres en bedre oplevelse, når denne funktion benyttes.

Vi fortsætter med at optimere vores systemer, så vi fremover kan tilbyde en bedre oplevelse. I kan altid følge med her på Community.