annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder

Ny version er frigivet

Stine Mieritz
Med den nye version har vi blandt andet lavet en ny webside til Booking, som giver en helt ny måde at se dine aftaler på.

Med den nye version af Visma ServiceSuite får du følgende:

  1. Ny webside til erstatning/ supplement af Booking
  2. Bedre fejlmeddelelser ved synkroniseringsfejl
  3. Vedhæftede filer gemmes nu på arkiverede aftaler
  4. Ved kopi af aftale kan ERP nummer kopieret med

 

1. Ny webside til erstatning/ supplement af Booking

Vi har igennem længere tid modtaget en række ønsker til ServiceSuite Booking, men da denne side er udviklet i en ældre teknologi, har vi udviklet en ny "ServiceSuite Online" til supplement eller erstatning af Booking siden. 

Vi har gennem længere tid testet denne webside i samarbejde med enkelte kunder, og vi har fået meget positive meldinger tilbage. 

Vi har derfor besluttet at den nye side nu stilles til rådighed for alle ServiceSuite-kunder. 

Du får adgang til tjenesten, ved at logge ind med dine normale login oplysninger på:

I det nye login vindue indtaster du de oplysninger du plejer, også vil du få adgang til en ny og spændende måde at se dine aftaler på. 

  1. Indtast din Aktiveringskode og Kodeord
  2. Sæt hak i "Husk mig", for at gemme Aktiveringskoden til næste login
  3. Sæt hak i "Forbliv logget ind", hvis du ikke vil logges af når du lukker din browser. Gem evt. linket som bogmærke for nemt at få adgang næste gang du skal booking-siden ServiceSuite Online. 

ServiceSuite Online giver mulighed for et meget bedre overblik over dine aftaler. Du kan blandt andet se aftaler i måneds, uge og dagsoversigter. Du kan flytte aftaler ved at trække dem rundt med musen (i en browser på en PC), eller med fingeren (på en Tablet med touch-skærm). Det er altså blevet meget nemmere at planlægge din arbejde, da du helt enkelt kan flytte opgaver rundt mellem medarbejdere, men også flytte dem til andre dage. 

På det ovenstående skærmbillede kan du se, hvordan en ugeoversigt over opgaver fordelt på medarbejdere ser ud. 

Har du brug for at flytte en opgave fra en medarbejder til en anden, eller at flytte en opgave til en anden dag, så holder du blot musen hen over den aktuelle aftale, og ved at holde venstremusen nede kan du nu flytte rundt på aftalen inden for det viste datointerval. Hvis du klikker på aftalen, kan du redigere den og tilpasse de sædvanlige oplysninger om en aftale. Se et eksempel her:

Prøv det gerne selv af, og kom med kommentarer og forslag til forbedringer til os 🙂

2. Bedre fejlmeddelelser ved synkroniseringsfejl

Det sker desværre en gang imellem, at der opstår synkroniseringsfejl. Det vil sige at data ikke udveksles korrekt mellem ServiceSuite Planner og ServiceSuite Mobile, Online og Booking.

Årsagen til disse fejl kan være svære at finde, og imens dette står på, så bliver data ikke ikke udvekslet. Det forstyrrer naturligvis de daglige arbejdsgange indtil problemet er løst. 

Vi har derfor indført forbedringer i synkroniseringen, der betyder at hvis f.eks. en enkelt aftale ikke synkroniseres, så vil de resterende aftaler alligevel blive synkroniseret, så dit arbejde påvirkes mindst muligt. For at sikre at synkroniseringsfejl ikke overses i længere tid, har vi også tilføjet en advarsel til forsiden i Planner, hvis synkroniseringen ikke har kørt som planlagt.

Hvis du har synkroniseringsfejl, kan du starte med selv at se i "Hændelser" for den fejlede opgave. Hvis ikke dette hjælper dig videre, så kontakt vores support med oplysningerne fra hændelsesloggen, også hjælper vi dig videre. 

Derudover har vi, i et forsøg på at gøre det lettere og hurtigere at identificere årsagen til en synkroniseringsfejl, tilføjet flere oplysninger til fejlmeldingerne. 

3. Vedhæftede filer gemmes nu på arkiverede aftaler

Det har tidligere været således at billeder, som var lagt på en aftale ikke blev husket, når aftalen blev arkiveret. 

Vi har i denne version lavet det således, at billeder huskes ved arkiveringm, og derfor nu kan ses igen, hvis aftalen flyttes tilbage fra arkivet. 

Det skal bemærkes at dette kun gælder fremadrettet, det er kun muligt at bevare tilknytningen på nye aftaler. 

4. Ved kopiering af aftale kan ERP-nr. kopieres med

Det har længe været et stærkt ønske, at man under kopiering af en aftale kunne knytte det samme ERP ordre eller projektnummer til aftalen. Vi har nu gjort det muligt at bestemme om ERP-nr. skal kopieres med, se skærmbilledet her:

 

Med venlig hilsen

Team Stellar/ ServiceSuite