annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Ny version frigives i dag (13-01-2016)

af Stine Mieritz
Vi frigiver i dag en mindre opdatering til Visma Stellar.

Vi frigiver i dag en ny version af Stellar, hvor vi har lavet nogle mindre tilrettelser. Selvom det er en mindre opdatering, opfordrer vi stadig til, at du altid er på den nyeste version. 

Du henter den nye version direkte fra Visma Stellar. Går til Hjælp og vælg Programopdateringer. Herefter følges de trin du guides igennem.

 

Følgende forbedringer er foretaget:

 

Grossist

  • Flere leverandører er begyndt at tilbyde deres kunder at de kan modtage en fil med "Nettopriser" på de varer, som de har en speciel aftale om. Derfor kan vi nu tilbyde at importere prislisten "AO Johansen - Nettopriser". Importen følger almindelig prisavance beregning, når salgspriser udregnes. 

Statistik

  • Debitor top 20 statistik var oprindeligt en varesalgsstatistik, hvor kun varelinjer blev sammentalt. Flere har imidlertid ønsket at kunne udskrive listen med data fra fakturatotaler. Dette er nu implementeret ved at man selv kan vælge, hvilken liste man ønsker.

Hosting

  • Vi har tidligere ikke tilladt at vores kunder sendte eMail direkte fra kundekortet, denne begrænsning er nu fjernet. 

NemHandel

  • Ved indlæsning af OIOUBL-fakturaer tages enhedsbetegnelsen nu med ved oprettelse af ny vare, og den overføres nu også til fakturalinjen.