annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Ny version frigivet (11-11-2015)

af Stine Mieritz
Vi har i dag frigivet en ny version af Visma Stellar. Læs her hvilke nye funktioner, der følger med den nye version.

Så er det tid til nye opdateringer til dit Visma Stellar-produkt, du kan herunder læse, hvilke nye funktioner du får ved at opdatere dit produkt.

 

Med den nye version får du følgende:


 • Visma NemHandel - Optimering af fejlmeddelser
  Ind i mellem sker det, at afsendelsen af e-fakturaer ikke går igennem. Det har indtil nu været sådan, at når dette er sket, har fejlmeddelelsen været svær at forstå. Derfor har vi nu lavet bedre tekniske fejlmeddelelser, som skal hjælpe dig med at finde årsagen til fejlen i afsendelsen.

 • Projekt - Afgræns projekter ud fra status
  Vi har erfaret, at flere af jer har oprettet egne statusser over projekter, eksempelvis: ”1 – i produktion”, ”2 – kan monteres”, ”3 – monteret”, dernæst ”4 – faktureres” og til sidst ”5 – afsluttet”.  
  Fordi flere bruger denne fremgangsmåde, har vi nu gjort det muligt at afgrænse projekterne på status.   Bemærk! Status på Projektet har ikke nogen sammenhæng med status i ServiceSuite
 • Projekt - Søg på indhold ud fra fritekst
  Under projekt nr. har vi tilføjet et felt, hvor du kan søge efter indhold ud fra en fritekst. Se hvordan her:   Vi har i dette eksempel skrevet ordet ”Test” og trykket på Tab, hvorefter alle de projekter der indeholder ordet Test vises. Der søges i projektnummer og projektnavn.

  For at få adgang til denne funktion, skal du gå ind under Projekt - Projekt opsætning - fanen Indtastning og sæt "Hak" i Brug avanceret søgning (nederst). 
   
 • Varer - Søg på indhold ud fra fritekst
  Samme funktion som ovenstående har vi under Varer indført på fanerne Varenr. orden, Søgefelt, Tekst og Stegkode. 

  Denne funktion aktiveres ved at gå ind under Funktioner - Systemopsætning - Lager og sæt "Hak" i Brug avanceret søgning.
 • Lagersalgslister
  I layoutet til lagersalgslisten har vi tilføjet felter til at styre perioderne. For at bruge denne funktion, skal de faste månedstekster udskiftes med de nye variabler (’Tekst md. 1’ – ’Tekst md. 12’). Det betyder altså, at alle 12 tekster skal udskiftes, hvorefter perioderne vil stemme. 

 • Kopier ServiceSuite Aftaler fra Stellar Projekt
  Vi har nu gjort det muligt at kopiere ServiceSuite aftaler inde fra Stellar. Kopierne kan laves fra Stellar Projekt modulet under fane 7. Aftaler i ServiceSuite, eller fra ServiceSuite modulet Aftaler, hvor man har overblik over alle aftaler i ServiceSuite

 

Læs den fulde versionsoversigt med kommentarer og skærmbilleder her

 

Vores opdateringer bygger på ønsker fra brugerne af Visma Stellar, du har derfor hele tiden mulighed for at være en del af udviklingsprocessen. 

 

Hvordan opdater jeg? 

I programmet går du til Hjælp og vælger Programopdateringer. Herefter følges de trin du guides igennem.