Mine produkter
Hjælp

Stellar lukker ned pr. den 30. juni 2022

af Heidi Lind Andersen

visma 3028.jpg

Kære Stellarkunde,

 

Tilbage i marts, 2021, fik du første gang beskeden om, at Stellar lukker ned pr. 30. juni 2022. Nedlukningen realiseres således om 14 dage. 

 

Vi har, som tidligere skrevet, valgt at lukke Stellar, fordi vi ønsker at levere produkter af den højeste kvalitet og sikkerhed, og dette føler vi ikke længere er muligt for os at leve op til med Stellar. Samtidig går Rita og Bjarne Allerup, der i sin tid lancerede Stellar, på pension. Med dem forsvinder en helt særlig drivkraft, Stellar har nydt godt af i alle årene. 

 

Stellar Community lukker.

Som konsekvens af lukningen af Stellar, lukker vi ligeledes ned for supporten herinde på Community. Efter d. 30.06 vil du derfor ikke kunne tilgå gamle indlæg fra os eller andre Stellar kunder.  

 

Tag stilling til jeres fremtid.

Vi ønsker med denne mail en sidste gang at gøre jer opmærksom på, at I må tage stilling til fremtiden nu. Om I fremadrettet ønsker at administrere virksomheden i et andet Visma produkt eller hos en anden software udbyder er selvsagt helt op til jer. 

 

Specielt til Hosting kunder: 

Helt konkret vil I efter d. 30.06.2022 ikke længere kunne tilgå jeres aftale. 

 

Tag derfor meget gerne kontakt med os for en løsning, hvis I ikke har været i kontakt med os tidligere. Vi er her stadig de næste 14 dage i forhold til at hjælpe jer godt videre. 

 

Ring på tlf. 70277178 eller send en mail på support-software@visma.com og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 

De bedste hilser og tak for denne gang

Dit Stellar team