annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder

Næste skridt: Sådan kommer du videre fra SummaSummarum

Stine Mieritz
I februar måned annoncerede vi, at SummaSummarum udfases fra den 28. februar 2018.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig godt videre til et andet og mere fremtidssikret regnskabsprogram. Derfor tilbyder vi dig at prøve vores online regnskabsprogram e-conomic gratis i den periode, hvor du har betalt for din SummaSummarum-serviceaftale.

e-conomic regnskabsprogram er vores bedste, online alternativ til SummaSummarum. Og det er 100% sikkert og omkostningsfrit for dig at bruge e-conomic resten af din abonnementsperiode hos SummaSummarum.

Der findes 3 måder at rykke dit regnskab fra SummaSummarum til e-conomic:

  1. Du kan starte på en frisk i e-conomic (anbefalet)
  2. Du kan flytte dine regnskabsdata til e-conomic ved brug af en 4-trins vejledning
  3. Du kan betale en professionel for at flytte dine regnskabsdata

Vi anbefaler, at du starter på en frisk i e-conomic, da det er den billigste og hurtigste måde, du kan flytte dine stamdata (kunder, varer, leverandører og betalingsbetingelser) fra SummaSummarum til e-conomic. Se, hvordan du gør i denne video.

Du vil stadig have adgang til alle dine regnskabsdata i SummaSummarum, selvom du flytter dem til e-conomic - også efter den 28. februar 2018, hvor programmet udfases.

Læs mere om mulighederne for overflytning her hos e-conomic


Er du revisor eller ekstern bogholder?

Som revisor eller ekstern bogholder skal du i e-conomic have branchekoden “692000”. Se mere på www.cvr.dk. Søg efter dit CVR-nummer.

Kontakt a-team hos e-conomic for at få mere at vide eller læs mere om vores løsning til revisorer og bogholdere her.


Specielt kursus til dig

Vi har lavet et særligt kursus til dig, som er ny i e-conomic. Her kan du lære, hvordan du opretter og opsætter en aftale i e-conomic og bruger de basale bogføringsfunktioner i programmet. 30. maj 2017 afholder vi et særligt kursus for SummaSummarum-kunder, som vil flytte deres stamdata til e-conomic.

Tilmeld dig kurset


Vi sidder klar til at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål til SummaSummarum kan du ringe på tlf. 70 27 71 78, og hvis du har spørgsmål til e-conomic skal du ringe til tlf. 88 20 48 40. Vi sidder klar til at hjælpe dig.