annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder

Ny version er frigivet (14-12-2016)

Stine Mieritz
Så er vi klar med version 4.71 af Visma SummaSummarum

Vi har med denne version foretaget følgende forbedringer:

 

  • Konverteringsværktøj : Giver dig mulighed for at kopiere dine stamdata (kunder, varer og leverandører) fra SummaSummarum til e-conomic. Tag en demoaftale af e-conomic og prøv det her: http://wiki2.e-conomic.dk/summasummarum/
    Vil du vide mere om e-conomic, finder du information via dette link : https://www.e-conomic.dk/ 
  • Momsangivelse: Hvis du under egenskaber for regnskab tilføjer den samme konto til momsangivelsen, vil du nu blive mødt af en advarsel
  • Overblik: Vi har forbedret minimumsbredden af kolonner i Overblik
  • Udskrift af påmindelse: Når du har udskrevet en påmindelse, vil der ikke længere være markeret en række i listen bagefter. 
  • Indlæsning af bilagsnumre: Der var en fejl i indlæsning af bilagsnumre fra fil, det har vi løst så det nu fungerer igen. 
  • Udskrift af kontokort: Vi har forbedret udskriften af kontokort til Excel format i de tilfælde, hvor teksten indeholder kommaer. 
  • Opret nyt regnskabsår: Forsøger du at oprette nyt regnskabsår uden at det foregående år er afsluttet, vil handlingen ikke kunne lade sig gøre. Denne besked fremgår nu af filmenuen. 

 

Se den fulde versionsoversigt for SummaSummarum 4 her >>

 

Download den nyeste version

Har du et gyldigt abonnement til SummaSummarum 4 kan du frit downloade version 4.71. Du kan hente den nye version direkte fra programmet, ved at gå til Hjælp - Hent seneste version.

Du kan også finde linket direkte her >>

 

Prøv e-conomic gratis i 14 dage

Opdaterer du til den nyeste version af SummaSummarum for at konvertere til e-conomic, så kan du læse mere om programmet og tage en gratis demo her.

Tag en demo og læs mere her >>

 

Har du spørgsmål i forbindelse med brugen af de nye funktioner, så er du meget velkommen til at kontakte vores support på support-software@visma.com eller telefon 70 27 71 78.

Rigtig god fornøjelse med dit program