Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
Visma SummaSummarum
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Ny version er frigivet (28-04-2015)

Stine Mieritz
Visma SummaSummarum 4.61 er nu klar til download

Det glæder os, at Visma SummaSummarum 4.61 nu er klar til download for alle vores abbonementskunder. Vi har lyttet til jeres ønsker og foretaget forbedringer, som skaber en endnu bedre brugeroplevelse.

 

Visma SummaSummarum version 4.61

Når du arbejder med kassekladden, vil programmet automatisk autoudfylde, når du anvender standardtekst. Det sparer dig for mange manuelle indtastninger. 

Du kan nu arbejde med afstemningskonto på dine balancerapporter, som giver dig et langt bedre overblik over din forretning.

Har du Visma Webshop tilknyttet dit SummaSummarum regnskabsprogram, har du mulighed for at importere dine ordrer og varer fra din Visma Webshop både med og uden moms. Læs vejledningen her.

Her finder du en liste over alle forbedringer foretaget til denne release:

 • Vi har forbedret indlæsningen af JPG filer i Exif format (case 3321927)

 • Der er indført nye indstillinger under kassekladde: "Hop efter autoudfyld" (nederst). Ved udfyld med F9 eller standardtekst, hopper markøren til kontonummer eller beløb afhængig af, hvilke af dem, der er tomme

 • Vi har rettet bilagsnummereringen ved import af data i posteringskladden

 • Vi har forbedret håndteringen af omdirigerede printere ved anvendelse af SummaSummarum hosting

 • Vi har forbedret import af XML filer med ekstra linjeskift i varebeskrivelserne

 • Vi har forbedret beskrivelse omkring 'vis beløb uden moms' er forbedret og opdateret i onlinehjælpen

 • Vi er selvfølgelig i gang med at forberede SummaSummarum på Windows 10 og har allerede nu testet i forhold til Windows 10 Technical Preview uden at støde på problemer. Vi skal dog for god ordens skyld henlede opmærksomheden på, at der ikke ydes support på samspil mellem SummaSummarum og Windows 10 før den officielle frigivelse af Windows 10.

 • Vi har indført afstemningskonto på balancerapporter.

 • SummaSummarum 4 ReadMe.txt er nu inkluderet i menuen, så den er nemmere at finde

 • Du har nu mulighed for at importere ordrer både med og uden moms fra Visma Webshop (community topic 1162). Læs vejledningen 

 • Du har nu mulighed for at vælge momsfri varer ved import af ordrer fra Visma Webshop

 

Download den nyeste version

Har du et gyldigt abonnement til SummaSummarum 4 kan du frit downloade version 4.60, du skal dog være oprettet i Visma Community

Såfremt du allerede er oprettet kan du downloade her >>

 

Har du spørgsmål i forbindelse med brugen af de nye funktioner, så er du meget velkommen til at kontakte vores support på support-software@visma.com eller telefon 70 27 71 78.

 

Ønsker du også en abonnementsaftale?

Du kan købe dit abonnement direkte på vores hjemmeside: www.visma.dk/software/regnskabprogrammer/summasummarum/kob/  I højre side finder du en boks "Allerede kunde?" ved at følge dette link, får du de første 3 måneder gratis.

Støder du på problemer, er du meget velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf. 70 27 71 78 eller sende en mail til salg-software@visma.com

 

Rigtig god fornøjelse med dit program