Nyheder i Visma SummaSummarum
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Vigtig information: Nyt Visma Community

Stine Mieritz
Denne sommer bliver dit Visma Community flyttet til en ny platform og får nyt design.

Det betyder, at det både bliver nemmere for dig at finde information og dele erfaringer samt tips og tricks med andre Community-brugere.

 

 

 

Hvad betyder det for min profil?

Når vi flytter Visma Community over på den nye platform, bliver din brugerprofil og dine informationer selvfølgelig gemt. Du skal dog opdatere din adgangskode i forbindelse med flytningen. Det eneste, du skal gøre, er at klikke på ”Har du glemt din adgangskode?” på loginsiden, så sender vi dig et link, hvor du kan opdatere din adgangskode.

Så snart vi kender den præcise lanceringsdato og nærmere information omkring flytningen til det nye community, vil vi dele det med dig herinde.

Vi håber, du vil tage godt imod dit nye Visma Community og bliver glad for dine nye muligheder. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os i supporten, hvis du har spørgsmål.