Mine produkter
Hjælp

5 små nye app funktioner

af charlottewahl

Der er kommet nogle forskellige opdateringer til Visma Time app’en. Du og dine kollegaer har måske allerede set dem, men ikke desto mindre kan du her læse mere omkring de nye forbedringer til app’en, som forhåbentlig gør timeregistreringen nemmere i jeres arbejdsdag.

Kalenderoverblik

App’en har nu fået et kalenderoverblik, som viser hvilke dage, der er indberettet på. Klikker man på det lille kalender ikon oppe i højre hjørne, vil der blive vist en kalender. Her vil de dage, der er foretaget indberetninger på, være markeret med en lille orange prik, så medarbejderen hurtigt kan overskue, om der er nogle dage, som mangler registreringer.

charlottewahl_5-1666869961760.png

 


Saldo beregner

Med Saldi funktionen kan medarbejderen bl.a. se sine optjente, brugte og tilgængelige feriedage. Med den nye Saldo beregner kan man vælge en vilkårlig dato og se, hvor mange feriedage, man har optjent pr den dato. Det gør, at medarbejderen lettere kan planlægge fremtidige ferieafholdelse og endda registrere det forud.

charlottewahl_6-1666870023951.png

 

Fejlfinding

Når medarbejderen laver en registrering, synkroniseres det med Web, så administratoren straks kan se indberetningen. Lykkedes det ikke at synkronisere indberetningen, kan det skyldes en fejl. Med den nye fejlfindingsfunktion kan systemet oftest selv identificere og rette fejlen, således at medarbejderen kan få løst problemet med det samme.

For at fejlfinde skal man gå ind under ‘Min profil’. På iPhones kan fejlfindings-knappen findes længere nede ad siden, mens den på Android-telefoner kan findes under de tre prikker oppe i højre hjørne.

charlottewahl_9-1666870363855.png

 

Fastlås rute

Tidligere har det været muligt at slå ‘Beregn afstand’ fra og manuelt indtaste afstanden fra startsted til slutsted. Nu kan knappen fastlåses, så ruten altid beregnes efter Google Maps.

charlottewahl_7-1666870218088.png

 

Registrering af diæter i dage

Diæter har hidtil kun kunne registreres i timer. Nu kan de også registreres i dage, hvilket kan give et bedre overblik, hvis man skal registrere diæter over flere dage.

charlottewahl_4-1666868199246.png

 

 

Vi vil fortsat opdatere app’en med små og store funktioner og vil holde jer løbende orienteret.