Mine produkter
Hjælp

Forbind din kalender med Visma Time

af charlottewahl

Kalenderen er et af de vigtigste redskaber i arbejdsdagen, og nu kan den tale sammen med dit tidsregistreringssystem. Med en integration mellem din Outlook kalender og din Visma Time App, kan alle dine begivenheder i Outlook kalenderen automatisk synkroniseres over i din Visma Time app – og omvendt!

 

charlottewahl_0-1706696765385.png

 

 

Fra kalenderen til timeregistreringssystemet

Med en 2-vejs integration til Outlook kan du forbinde din Outlook kalender til dit Visma Time system. Det betyder, at medarbejdernes planlagte begivenheder i Outlook kalenderen helt automatisk synkroniseres over i Visma Time app’en, hvor de nemt kan laves til indberetninger med et enkelt swipe eller uddybes med projektnavn, arbejdstype og kategori.

 

Fra timeregistreringssystemet til kalenderen

Integrationen fungerer også den anden vej. Det betyder, at hvis en medarbejder eksempelvis laver en registrering i Visma Time App, vil den automatisk synkroniseres over i deres Outlook kalender. Når en medarbejder registrerer en fraværsdag ude i fremtiden, fx. en feriedag, i Visma Time App, vil denne registrering ligeledes automatisk synkroniseres over i Outlook-kalenderen, hvor den også vil være synlig for andre medarbejdere.

Samtidig blokeres møder for den pågældende medarbejder helt automatisk på disse dage. På den måde bliver det nemt at holde overblik over fraværet i virksomheden og planlægge arbejdstid og møder herefter.

Du kan læse mere om integrationen og se en video af, hvordan den fungere. Klik på linket herunder for at se mere: https://www.intempus.dk/wp-content/uploads/2024/01/Outlook-inegration-indberet-en-hel-uge.mov

 

Er du interesseret i en integration til Outlook?

Hvis du er interesseret i at få Outlook-integrationen, Så kontakt os gerne på time.support@visma.com