Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Årsskifte

(updated by Marlene Due VISMA ‎14-12-2018 10:13 )
Isabella Serritzlev

Julen og nytåret nærmer sig - og det samme gør vigtige tidsfrister, som man bør være opmærksom på. Vi vil gerne gennemgå to vigtige tidsfrister med jer:

 

  • Frister for lønkørsler
  • eSkattekort for 2019


Hvornår skal lønnen senest køres?
Hvis indkomst skal høre med i indkomståret 2018, så skal det være til disposition 2018. Sidste mulige dispositionsdato er den 28. december, og de generelle frister i år ser derfor sådan ud.

 

skema.png

 

Reg/Konto
Hvis I overfører løn til almindelig registrerings- og kontonummer, er det bankdagen før udbetaling kl.10:59, at fristen er.

 

NemKonto
Hvis I overfører løn til NemKonto, er det bankdagen før udbetaling kl. 7:59, at fristen befinder sig.

SDC
Hvis I overfører via bogføringscentralen SDC, er fristen to bankdage før kl 15:59.

Gælder det alle lønkørsler?
JA! Det gælder ordinær månedsløn, det gælder ordinær 14-dagesløn, det gælder supplerende kørsler, ekstra kørsler og den 13. lønkørsel. Der findes derfor ikke undtagelser for tidsfristerne.


eSkattekort 2019
eSkattekort for 2019 er allerede leveret af SKAT. Om de har leveret de skattekort, I forventer, kan I tjekke ved at køre rapporten ‘Kvitt. på indlæste eSkattekort’ for perioden 10. november til dags dato.

Inden lønkørsel kan I hente rapporten ‘Medarbejdere uden eSkattekort’ til den kommende kørsel for at se, hvem der evt. ikke har modtaget et skattekort.

Hvis SKAT ikke har leveret de forventede skattekort, skal I genrekvirere skattekortene inden den første løn for 2019 køres. Har I behov for information om, hvorfor skattekort evt. ikke er leveret, så er det SKAT, der skal kontaktes.

 

Anbefalede guider

Husk, at du kan kan finde guides om både årsskiftet og skattekort på Community:

  • Årsskifte (Finans): her
  • eSkattekort og eIndkomst (Finans): her
  • Årsskifte (Standard): her
  • eSkattekort og eIndkomst (Standard): her