Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 

Timebankssaldo kan i øjeblikket være forkert *LØST*

(updated by Vicky Sørensen VISMA ‎15-04-2019 08:34 )
Vicky Sørensen

Status 11. april kl. 8:20: Kun enkelte kunder mangler at blive gennemgået, så er alle aktive medarbejdere på plads. Der kan være nogle få fratrådte, som vi stadig skal rette.

I aften retter vi realtidsvisningen, så den også vil vise korrekt for alle medarbejdere.

 

Status 10. april kl. 15:35: Status er uændret. Vi er stadig i gang med at få de sidste saldi på plads. Vi følger op i morgen.

 

Staus 10. april kl 10:30: Der er stadig nogle få kunder, vi mangler at få gennemgået vedr. timebanksaldoen i lønsystemet. Så snart de sidste er på plads tager vi fat i fejlvisningen i realtid. Selvom der er flere der ser realtiden, så er vi nødt til at have selve saldi på plads først, inden vi retter på visningen. 

Ny status følger i eftermiddag.

 

Staus 9. april kl. 13:20: Vi er stadig i gang med at kigge på udfordringerne med timebank. Vores første prioritet er at få rettet saldi til i lønsystemet så udbetalinger bliver korrekte, dernæst at få rettet til i realtidsvisningen. Vi følger op med ny status igen i morgen.

 

Vi har i øjeblikket nogle udfordringer med visningen af timebanken. Det kan være både saldo i lønsystemet og i realtid.

Det er ikke alle kunder, der er berørt af det. Og hos de kunder der er berørt, er det måske kun nogle få medarbejdere.

Vi er i  i gang med at gennemgå timebankssaldi og realtid for at få rettet op på det. Vi følger naturligvis op her, så snart vi ved hvornår vi forventer at være helt færdige.

 

Vi beklager de gener det giver for både jer og jeres medarbejdere lige nu.