Mine områder
Hjelp

Oppdatering av Visma Community 01.12.20

av Sofie Gjemmestad (Oppdatert ‎01-12-2020 14:35 av Sofie Gjemmestad VISMA )

Community har blitt oppdatert, og i denne artikkelen kan du lese hva som har blitt endret. Oppdateringene denne gangen er stort sett gjort inne på hvert av produktområdene. 

 

Dere vil se at artikler, ideer og brukertips er presentert på en annerledes måte inne på fanene på de ulike produkt- og fagområdene. I grove trekk er det disse tingene som er endret:

  1. Ny visning av poster/innlegg, de listes nå nedover på siden
  2. Det er gjort lettere å se kategoriene, de er flyttet til høyre side

Under følger en mer nøyaktig beskrivelse av hva som har skjedd innenfor hver av fanene. 

 

Diskusjon

Diskusjonsforumet har fått en stor endring i hvordan svar på en tråd blir visualisert. Det er nå blitt enda enklere å se hvilket svar som er knyttet til hvilket innlegg i en tråd. Oppsettet er gjenkjennbart fra for eksempel Facebook og andre tjenester med diskusjonsforum eller lignende.

svar på tråd.JPG

 

 

Brukertips

Brukertipsene vises nå i en liste istedenfor rutenett. Aktuelle brukertips ligger festet øverst på siden.

 

Kategoriene som tidligere har ligget over brukertipsene er nå flyttet til høyre side for å gjøre det lettere for deg som bruker å finne frem til det du lurer på.

 Brukertips .JPG

 

 

Idéer

Idéene blir nå presentert i en ny og oversiktlig listevisning. Øverst på siden finner du en introduksjon til idéprosessen slik at dere som kunder kan se hvordan Visma jobber med ideene deres. 

 

Du kan og nå se idéstatuser på høyre side.

Idee fanen.JPG

 

 

Nyheter

Oversikten over nyhetsartikler ser litt annerledes ut og rutene er gjort mindre slik at dere kan se flere nyheter i et bilde. I tillegg til dette, er det nå også enkelt å se de mest aktuelle nyhetene øverst.

 

Som i brukertipsfanen er kategorier også her flyttet over til høyresiden for å gjøre det lettere for de besøkende å orientere seg.

Nyhetsfanen.JPG