avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Webfaktura i nytt design - Nordic Cool 3

av Wenche Slørdahl

I Webfaktura har det nye designet vært tilgjengelig en tid for at du skulle kunne prøve det ut.

 

Fra uke 12 vil Nordic Cool 3 være standard design for alle som benytter Webfaktura som en tjeneste i Visma.net og logger seg på via home.visma.com. 

 

webfaktura.visma.net vil fortsatt gå til det gamle designet.

 

For dere som ennå ikke har tatt i bruk Visma.net, kan dere velge Prøv Nordic Cool 3 øverst i venstre meny.  Du må da logge inn på nytt. Ønsker du å beholde det nye designet, kan du holde musepekeren over teksten Skift til standard og krysse av for Behold Nordic Cool som standard

2 Kommentarer
John Åge Nydal
PARTNER
av John Åge Nydal

Hei

 

Vi har ein kunde som skal opprettast i Webfaktura. Kunden er allereie ein brukar på visma.net. Sidan Webfaktura skal leggast om til pålogging via visma.net ønsker vi at han blir oppretta her.  Korleis kan vi opprette kunden via visma.net f.o.m veke 12(denne veka)? (og ikkje på gamle måten via VB og https://webfaktura.visma.net/Account/LogOn)

Bør vi avvente å opprette kunden til at webfaktura er tilstrekkeleg migrert til visma.net(for å unngå at den blir flytta snarleg likavel - forvirrande for kunden, og ekstraarbeid for alle partar)?.

av Svein Holanger

Hei. For at kundene deres skal kunne bruke WebFaktura i visma.net, må dere ha oppgradert til nyeste Sync-program (Visma WebFaktura Admin 2.2.328) på serveren. Nå skal dere kunne opprette den nye klienten i WebFaktura ved å koble den til eksisterende visma.net-bruker. Les mer her.