avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Dags igen för nyheter och förbättringar!

av Annika Lindén Oleander (Uppdaterad ‎14-10-2020 15:23 av Annika Lindén Oleander VISMA )

Vi är glada att presentera vår nya huvudversion av Visma Business produktlinje, version 15. 01, som kommer att släppas under september månad.

 

I vår nuvarande utvecklingsprocess för Visma Business produktlinje släpper vi nyheter i flera av våra versioner under året och du följer med i vad som händer här på Visma Community. Tag kontakt med din Visma-partner för att diskutera vilka nyheter i denna och tidigare versioner som kan göra verklig nytta för din verksamhet!

 

15.01 är den andra releasen under vår huvudversion 15. Innehållet är nyheter, förbättringar och rättningar.  

 

Här följer några highlights från Visma Business version 15.01. 

 

E-postsändning av dokument: fler mottagare och bättre mallar

Fler möjligheter för dig som använder e-post för distribution av olika typer av dokument (t ex orderbekräftelse och faktura.)

  • En eller flera olika mottagare kan anges per dokumenttyp
  • Nya möjligheter för anpassning av e-postmeddelandet med stöd för makron i mallarna för e-post och stöd för namn på bilaga och ämne i mallarna

Detta är efterfrågade funktioner, läs gärna mer i separat Communityinlägg här

 

Automatisera avskrivning på anläggningarna med schemaläggning

I 15.01 har alternativet “Sista dagen i föregående månad” lagts till som standardval i inställningarna. Detta innebär att avskrivning kan schemaläggas med hjälp av schemaläggaren/schedulern i Visma Business.

 

Matchning av inbetalningar efter påminnelser med påminnelseavgift 

Visma Business 15.01 har stöd för matchning av öppna kundposter avseende avgift när betalning har gjorts med OCR-referens till påminnelsen.

 

Inställning av Autoinvoice-konto

Man kan nu via funktionen Konfigurerar Autoinvoice-konto i Visma Business tala om för PEPPOL nätverket att man också skall vara synlig som möjlig mottagare av e-dokument. (Tidigare har detta behövt uppdateras via kontakt med support.)