Mina produkter
Hjälp

Din tur att börja med betalningar i ISO20022-format?

av Annika Lindén Oleander

Det har säkert inte undgått dig att vår framtida betalningsinfrastruktur är under utveckling under ledning av projektet P27 -  ett samarbete mellan nordiska banker. Bankgirots betalningsformat kommer att tas bort och de verksamheter som har använt äldre banktjänster och format har i många fall redan gått över till nya tjänster och betalningar enligt ISO20022-formatet.

 

Våra svenska banker har olika tidtabeller för överflyttning av sina kunder till betalningar enligt ISO20022-formatet. Din egen bank uppdaterar dig om vad som gäller för just dina betalningar. De flesta av våra Vismakunder har slutat använda äldre betalningsformat, som exempelvis Leverantörsbetalningar-LB. Om du och din verksamhet hör till dem som ännu inte gjort förändringen så bör du förbereda för att börja använda vår betalningstjänst Visma AutoPay.

 

Till våra kunder med Visma Business har vi sedan lång tid tillbaka erbjudit betalningar enligt ISO20022. Vår betalningstjänst Visma AutoPay är integrerad med våra stora affärsbanker och utväxlar betalningsmeddelanden enligt ISO20022. AutoPay är dessutom en automatiserad lösning som höjer säkerheten och sparar tid hos våra kunder. 

 

Kontakta din Vismapartner för mer information och hjälp!

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här