avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Kila Möbler adderade Web Extension - så använder de den utökade mobiliteten i sitt affärssystem

av Oliver O´Kane (Uppdaterad ‎05-02-2021 14:37 av Oliver O´Kane VISMA )

De första företagen ut att addera Web Extension till Visma Business är nu igång. Hur har de valt att dra nytta av de utökade mobila möjligheterna? Hur tycker de att det funkar? Vi har frågat några av dem och först ut är möbelvaruhuset Kila Möbler, Hampus Ekblom svarar.

 

Hur använder ni Visma Business Web Extension?
- Som stöd för säljarna i butiken. Istället för att springa fram och tillbaka till datorn för att ta reda på information har alla nu en platta och kan direkt se saldon, leveranstider, priser, förpackningsstorlekar samt lägga order med mera.

 

Var det enkelt att få på plats och komma igång? 

  • Eftersom vi var pilotkunder krävdes det nog lite mer än vad det skulle gjort annars, men det gav oss också möjligheten att påverka och vara med och tycka till. Själva upplägget är ganska enkelt, till exempel hur man gör anpassningar eller hur man filtrerar fram eller väljer bort information, bara man har lite baskunskaper från Visma sedan tidigare.

Summering. Tre starka fördelar.

  • Spar mycket tid och onödiga avbrott
  • Avsevärt högre servicegrad gentemot kunderna 
  • Hjälper säljarna att alltid ha full koll

Om Kila möbler
Kila Möbler grundades 1978 som Kila Trä AB och bedrev egen tillverkning av trädgårdsmöbler i furu samt försäljning av bland annat sängar. Med åren har verksamheten utvecklats till att bli en specialbutik med fullsortiment inom segmentet trädgårdsmöbler och sängar samt tillbehör. I sortimentet finns totalt cirka 18 000 artiklar och sedan 2008 driver man även en framgångsrik e-handel som idag står för 75 procent av omsättningen.Är du intresserad av Web Extension för er verksamhet?

Prata med er partner för en demo eller logga in i något av våra webbinar där vi visar, berättar och svarar på frågor. Klicka här för att komma till anmälningssidan.