Mina produkter
Hjälp

Nu kan du få tillgång till ännu bättre business intelligence genom Visma OneStop Reporting

av niclas dahlin (Uppdaterad ‎18-03-2020 11:57 av niclas dahlin VISMA )

Sedan januari 2020 är OneStop Reportings molnbaserade lösningar för rapportering, budgetering och analys en del av Visma och har integrationer med Visma Business och Visma.net.

 

På filmen nedan, som är en inspelning från ett webbinar, möter du Erik Ringlander från OneStop Reporting som visar lösningen och berättar om hur den integrerad med ert befintliga affärssystem ger er nya möjligheter till automatiskt uppdaterade nyckeltal som alla kan se, förstå och agera på. Han går bland annat igenom:

 

 • Skräddarsydda rapporter
  Skräddarsy rapporter för körning eller publicering på enklast möjliga sätt med “dra-och-släpp”-funktionalitet. Integration med Microsoft Excel.
 • Full kontroll över rapporteringsprocessen
  Automatisera rapporter genom att välja mall och vilket företag rapporten ska köras på, vem som ska få tillgång och när den ska köras och publiceras. Detta kan göras varje vecka, månad eller timme och levereras till flera mottagare om så önskas.
 • Koncernrapportering
  Konsolidera data från flera företag till en samlad rapport. Anpassa utseende och innehåll enkelt för bästa möjliga överblick.
 • Budgetering och prognoser
  Enkel, webbaserad lösning för budgetering och prognoser. Skapa, underhåll, hantera och övervaka budgetprocessen från början till slut med minimal manuell insats.

Om du är intresserad av denna lösning till ditt affärssystem kontakta niclas.dahlin@visma.com mobil: 070-276 02 09.

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här