avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nytt användargränssnitt för att skapa koncernstruktur i Onestop Reporting

av Hans Kallin

Från 1 november finns det ett nytt användargränssnitt för att skapa koncernstruktur i One Stop reporting när man har  Visma Business, Visma Global och Visma Administration.

 

Vi är glada över att kunna introducera ett nytt användargränssnitt för att skapa en koncernstruktur. Tidigare var du som kund tvungen att köra ett skript för att ställa in din gruppstruktur för att kunna köra grupprapporter. Det nya användargränssnittet vi har utvecklat är enkelt och effektivt att använda, och det är lätt att behålla din företagsstruktur i webbportalen.

För att kunna skapa en företagsstruktur och använda den i rapporter måste du köpa en konsolideringslicens.

osrc_koncernstruktur_large.png

Om du redan har installerat en koncernstruktur med skriptet behöver du inte ställa in det här igen, allt fungerar som tidigare. Fördelen är att du nu enkelt kan behålla din företagsstruktur direkt från webbportalen. Om du till exempel vill lägga till ett företag i strukturen kan du nu gå till Inställningar> Konsolideringsinställningar för att ställa in det med några tangenttryckningar.

 

NOTERA! Om du har anpassade fält i företagsskriptet skrivs dessa över. I praktiken betyder det att vi tyvärr inte längre kan erbjuda sådana justeringar samtidigt som du använder konsolidering.

 

Kontakta din Visma Partner för mer information om du vill komplettera din OSR lösning med den här nya modulen.