Mina produkter
Hjälp

Sista påminnelsen: Visma Payment (Babelbank) tas bort 2024.01.01

av Annika Lindén Oleander (Uppdaterad ‎06-12-2023 20:54 av Annika Lindén Oleander VISMA )
Visma Payment (Babelbank) tas bort från produktportföljen hos Visma Software AB och ersätts av Visma.net AutoPay.
Som vi har informerat om i brev och här på Vismas kundcommunity ska Visma Payment Babelbank inte användas efter 2023.12.31.

 

Visma Payment (Babelbank) är en lösning för konvertering och utväxling av betalningsfiler (utbetalningar och inbetalningar) mellan Visma Business och banken. Visma har sedan många år ett avtal med tredjepartsleverantören Visual Banking AS som leverantör av Visma Payment (Babelbank). Visma har beslutat att avsluta avtalet och från 2024.01.01 inte erbjuda Visma Payment (BabelBank) i vår produktportfölj.

Orsaken till att Visma inte önskar erbjuda Visma Payment (Babelbank) efter 2024.01.01 är att lösningen endast används av ett fåtal kunder och att Visma.net AutoPay är en bra ersättningsprodukt med stora fördelar.

 

Vad betyder detta för dig som kund?

Om du använder Visma Payment (Babelbank) idag, får du från 2024.01.01 inte längre använda lösningen genom ditt avtal med Visma Software. Att fortsätta användningen bryter mot licensbestämmelserna.

 

Visma har Visma.net AutoPay som ersättande lösning. Visma.net AutoPay är Vismas moderna lösning för hantering av in- och utbetalningar inklusive löneutbetalningar och används av de flesta Visma Business-kunderna. Visma.net AutoPay är en molnbaserad lösning som är direkt integrerad med de flesta svenska och nordiska bankerna. Du kan betala fakturor direkt från ditt affärssystem och du behöver inte längre hantera filer. Du kan skicka betalningar för godkännande till en eller flera godkännare i din organisation och det finns möjlighet att använda dig av automatisk bokföring och automatisk bankavstämning. 

 

Kontakta din Visma-partner för mer information och beställning av Visma.net AutoPay i god tid före 2024.01.01.

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här