avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

Smarta mål för ditt projekt med Visma Insikt

objectives-1260156_1920.jpg

Ett sätt att som projektledare uppnå värde för din verksamhet är att visa att projektgruppen når målen efterhand som projektet utvecklas. Då kan du förutse hinder och formulera förbättringar.

 

För att uppnå engagemang i projektet behöver du ha specifika och realistiska mål. Det behöver också finnas en tidsram, där projektmedlemmarna kan se att genomförda uppgifter och aktiviteter klarmarkeras och attesteras.

 

Visma Insikt Projekt är en komplett modul till Visma Insikt Analys, som underlättar din administration av företagets projekt. Varje processmall är anpassad efter aktuell projekttyp, och innehåller faser med aktiviteter och delaktiviteter, så att du kan leda ditt projekt enligt tidsatta mål.

 

Efterhand som aktiviteterna utförts, bockar du av dem och projektet kan ta nästa steg. Utforma professionella kalkyler för kostnader, likviditet, investeringar, inflyttning/evakuering och K3 till ditt projekt. Information från källsystemen uppdateras automatiskt. Resultatet av projektkalkyler överförs till budgeten och analys kan göras ända ner till detaljnivå.

 

Använder du Insikt Analys och vill veta mer om Insikt Projekt? Kontakta din partner.