Mina produkter
Hjälp

Vad är på gång i produktlinjen? Läs om kommande version 16!

av Annika Lindén Oleander

Huvudversion 16 av Visma Business produktlinje kommer att släppas i juni. Redan nu pågår tester enligt vår kvalitetsprocess.

 

Här nedan kan du se vår releaseplan för Visma Business produktlinje. Efter release av version 16.00 i juni planerar vi för 16.01 i augusti/september och 16.10 i december 2021. I samtliga dessa versioner kommer det att finnas nya funktioner. Om du följer nyheter om Visma Business här på vårt community kommer du att vara uppdaterad om våra planer! 

 

Releaseplan2.png

 

 

 

 

 

Som en del av version 16 har vi redan under hösten 2020 aviserat att OneStop Reporting Light (OSR) kommer vara inkluderat och att vi skall ersätta Visma Reporting med OSR. Vi har beslutat att Visma Reporting kommer att vara tillgänglig i version 16.00 för att ge oss en längre övergångsperiod. Vi kommer nu under våren få en helt ny uppsättning av rapporter till OSR som skall ersätta de rapporter som finns i Visma Reporting idag. Innan vi kan ha release av det nya rapportpaketet kommer vi att samarbeta med ett antal pilotkunder som får testa de nya rapporterna parallellt med befintliga rapporter.

 

Till version 16 av produktlinjen kommer ett par fina och användbara nyheter i Document Center. Du kommer bland annat att kunna arbeta med regler för automatiskt godkännande av återkommande fakturor/avtalsfakturor.

 

 

7 Kommentarer

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här