Mina produkter
Hjälp

Viktig information om din Visma Zpider-licens

av Hans Börjesson

Viktig information om din Visma Zpider-licens

Vi är stolta att meddela att Visma Software och ON IT E-COMMERCE AS har ingått ett partnerskap där webbshop lösningen Visma Zpider kommer att ägas, drivas och utvecklas av ON IT E-COMMERCE AS från 2019-07-01.

 

Vad betyder detta för dig som Visma Zpider-kund?

Från och med 2019-07-01 flyttas din kundrelation med din Visma Zpider från Visma Software till ON IT E-COMMERCE AS. Det innebär att ett nytt avtal måste undertecknas med ON IT E-COMMERCE AS från 2020-01-01. För andra produkter kommer din kundrelation med Visma att förbli oförändrad. Det innebär att framtida avtal för Visma Zpider kommer att hanteras av ON IT E-COMMERCE AS. Namnet på webbshop lösningen kommer också att ändras från Visma Zpider till Zpider.

 

Support och licensInformation:

Support, licens och andra kundförfrågningar kommer att hanteras som tidigare, där din Visma-partner är din kontaktpunkt.

 

Information om ON IT E-COMMERCE AS:

ON IT E-COMMERCE AS har stor erfarenhet av utveckling, integration och e-handel. ON IT E-COMMERCE AS och Ole Melhus (Daglig Leder) har 12 års erfarenhet av Visma Zpider och får genom detta samarbete möjlighet att utveckla Zpider vidare. ON IT E-COMMERCE AS kommer även fortsättningsvis att erbjuda anpassningar och konsulttjänster relaterade till Zpider.

 

Om du har några frågor, är du välkommen att kontakta oss:

ON IT E-COMMERCE AS | E-post: post@on-it.no | org. 922 853 770 | https://on-it.no

Ole Melhus, Daglig chef ON IT E-COMMERCE AS | tfn: 99 50 83 74 | E-post: ole@on-it.no

Visma Software AB, Hans Kallin, Produktchef | tel: 0701806503 | E-post: hans.kallin@visma.com

 

Visma Software är övertygade om att ON IT E-COMMERCE AS är det rätta valet för underhåll och vidareutveckling av Zpider-lösningen för våra gemensamma kunder.

 

Med vänliga hälsningar

Visma Software

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här