avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Oklara leveranstider av Regboxar på grund av Coronaviruset

av Jesper Garpö

Ingen kan ha undgått intåget av Coronaviruset som har sitt ursprung i Hubei provinsen i Kina. Tidiga rapporter informerade om riskerna på att produktionen i Kina kunde påverkas och med detta kunde leveranstider komma att öka avsevärt. Nu har Visma Construction direkt påverkats av detta då vår leverantör har stött på problem i sin leverantörskedja, fabrikerna i Kina står still. På grund av den rådande situationen kan Visma Construction inte garantera våra leveranstider på 1-5 arbetsdagar och har dessvärre inte några klara besked om när vi har möjlighet att leverera Regboxar till normala leveranstider.

Självklart arbetar vi aktivt för att hitta alternativa lösningar för att tillgodose våra kunders behov, för mer information om detta kontakta oss gärna direkt via kundservice.movenium@visma.com alt 08 408 088 79.

OBS! Vi har ett lågt innestående lager av Regboxar idag och vill meddela våra kunder med akuta behov att kontakta oss så snart som möjligt, då vi som tidigare nämnt inte kan garantera leveranstider framöver.