Mina produkter
Hjälp

Viktig information - Visma Mamut E-handel kommer att upphöra vid årsskiftet

av Jonas Pålsson

Som vi tidigare meddelat i Visma Community och i nyhetsbrev från Visma i december 2021 kommer Visma Mamuts modul för e-handel att upphöra 1 januari 2023. Efter detta datum kommer ni därmed inte längre ha åtkomst till Visma Mamut E-handel.

Varför görs detta?
Anledningen till detta är att Visma Mamut E-handel bygger på äldre teknik och att antalet användare minskar stadigt till förmån för modernare lösningar. Per idag finns därför tyvärr inte det underlag som krävs för att driva utveckling av den aktuella tjänsten vidare.
Förändringen görs i enlighet med punkt 1.4.4 och 1.4.5 i Användningsvillkoren.

 

Era alternativ
Fortsätt använda Visma Mamut med en annan e-handelslösning
En modern e-handelslösning från Visma-bolaget Wikinggruppen kan vara ett alternativ och vi erbjuder nu ett rabatterat pris för kunder med Visma Mamut. De olika e-handelslösningarna hittar du här.

Kontakta Wikinggruppen på 08-522 256 61 eller https://wikinggruppen.se/kontakt/ för mer information. 

 
Modernisera - vill ni istället passa på att gå över till ett modernt, molnbaserat affärssystem med färdiga integrationer till flera e-handelslösningar rekommenderar vi Visma.net eller något av våra andra affärssystem. Finns intresse för det, ta kontakt med oss på info@vismasoftware.se eller 040-664 03 70 så snart som möjligt för en genomgång av vad det skulle innebära för er.


Avsluta - väljer du att säga upp er licens för Visma Mamut kan du göra det via detta formulär

 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här