Mina produkter
Hjälp

Här kan du läsa om säkerhet, integritet och dataskydd i våra lösningar

av Charlotte Mårtensson (Uppdaterad ‎21-11-2022 13:57 av Charlotte Mårtensson VISMA )

Har du hittat till Visma Trust Centre?  Håll dig uppdaterad genom denna kanal då  uppdatering sker löpande. 

 

Visma Trust Centre är en plats på vår webb där vi samlar information om säkerhet, integritet och dataskydd i våra lösningar och hos Visma i stort. Du finner länken till Trust Centre längst ned på alla visma.com-sidor.

Eller på länken https://www.visma.com/trust-centre/

Visma Trust Centre har en avdelning för "Security" och en för "Privacy".

AnnikaLindnOleander_3-1652724992646.png

 

Under Privacy finner du Vismas Privacy Statement och du kan läsa om vårt dataskyddsprogram och om dina rättigheter och skyldigheter som individ och som kund till Visma.

 

Under Security kan du läsa om de säkerhetsprogram som Visma följer vid utveckling och leverans av våra produkter och tjänster. Ett väldigt bra sätt att finna rätt information om säkerhet är att använda produktsöken:AnnikaLindnOleander_1-1652725423848.png

När du fyller i namnet på din produkt/lösning från Visma får du fram uppgifter om vilket datacenter som används för en molntjänst och om var (i vilket land) data lagras fysiskt. Dessutom finner du uppgift om våra underleverantörer, som är del i leveransen (exempelvis om vi använder en lösning för användarvägledning). Du kan också läsa om de säkerhetsprogram som gäller för vår leverans. Vismas säkerhetsprogram gäller också för lösningar som inte är molntjänster. Pröva gärna att söka på Visma.net där du kan läsa mer. 

 

Din Visma-partner kan också hjälpa dig att hitta rätt på Visma Trust Centre!

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här