Mina produkter
Hjälp

Nu går det att skilja på Arbetade Timmar och Fakturerbara Timmar!

av Jesper Garpö

Vi har nu lanserat den efterlängtade möjligheten att kunna skilja på "Arbetade Timmar" och "Fakturerbara Timmar"!  Vi arbetar kontinuerligt med att vidareutveckla denna funktionalitet och har skapat ett formulär där vi önskar er input, det finner ni längst ner i detta inlägg.

 

Inställningen aktiveras under -> Inställningar -> Tid&Utlägg -> Fakturerbara Arbetstimmar.

Skärmavbild 2021-10-20 kl. 07.19.07.png

 

Under Tid & Utlägg finns sedan en ny ikon "information för fakturering" där en användare kan lägga till de Fakturerbara Timmarna. Om man exempelvis enbart fakturerar hela timmar har det tidigare behövts redigeras manuellt via interna kommentarer samt direkt vi fakturering. Nu är det istället möjligt för användare att direkt skriva in 2 "Fakturerbara Timmar" trots att de "Arbetade Timmarna" enbart är 1 timme och 30 minuter.

Skärmavbild 2021-10-20 kl. 07.36.58.png

Fakturan skapas sedan baserat på "Fakturerbara Timmar" om dessa har angivits, om det ej finns "Fakturerbara Timmar" beräknas det på vanlig arbetstid.

Skärmavbild 2021-10-20 kl. 08.20.59.png


Denna funktionalitet är något vi vill vidareutveckla och vi vill nu ställa frågan till er kunder om hur ni önskar denna funktion ska vidareutvecklas. Vi har skapat ett kort formulär där vi önskar er input på hur denna funktion ska automatiseras på bästa möjliga sett som du hittar Här


Tack på förhand för er input!

3 Kommentarer

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här